Schoolreis Walibi

Walibi Holland schoolreisje met Gebo Tours

Staat er binnenkort een schoolreisje naar Walibi in de agenda en bent u nog druk bezig om hiervoor passend vervoer te regelen? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want Gebo Tours is de ideale partner voor uw Walibi Holland schoolreisje! Wij brengen u en uw leerlingen niet alleen van A naar B en weer retour, maar nemen u de organisatie van de reis ook nog eens uit handen. Tel daar onze ervaren chauffeurs en de comfortvoorzieningen in vrijwel al onze bussen bij op en u kunt er vanuit gaan dat u met de hulp van Gebo Tours helemaal goed zit. Meer weten over vervoer naar Walibi met Gebo Tours? Lees snel verder, neem contact met ons op, vraag vrijblijvend een brochure aan of ga direct voor een offerte en u komt er snel achter wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u met uw klas met de bus naar Walibi wilt!

Walibi schoolreis: aantrekkelijk voor iedere klas!

Walibi Holland is een schoolreisje dat bij uitstek zeer populair is bij kinderen. Er is van alles te doen in dit attractiepark in Biddinghuizen en de leerlingen zullen zich er dan ook geen moment vervelen. Voor de echte avonturiers die hun grenzen willen verleggen zijn er snelle achtbanen als de Goliath en de Lost Gravity en vanzelfsprekend zijn er ook meer dan twintig attracties voor de kinderen die het liever iets rustiger aan doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Super Swing, La Grande Roue of El Rio Grande. Tijd om iets te eten of te drinken? Dan zijn er genoeg gelegenheden waar de kinderen een broodje of iets anders lekkers kunnen nuttigen. Het park is van alle gemakken voorzien en dus is een schoolreisje naar Walibi voor iedere klas een aanrader!

Walibi logo

Ontvang een vrijblijvende offerte

Condor Walibi

Onze touringcars zijn van alle gemakken voorzien

Goed om te weten is bovendien dat wij bij Gebo Tours meer dan tachtig eigen touringcars in ons uitgebreide wagenpark hebben, waardoor we voor vrijwel iedere groep een geschikte bus in huis hebben. In deze bussen kunnen tot wel 92 personen worden vervoerd, waardoor u wellicht ook wel met twee of drie klassen tegelijk op schoolreisje naar Walibi kunt. Al onze bussen worden regelmatig op veiligheid gekeurd en bovendien zijn deze voorzien van veel comfort. Zo is er standaard een toilet, een koelkast, een koffie-unit en een radio aanwezig en beschikken vrijwel al onze touringcars bovendien over airconditioning, verstalbare rugleuningen, dubbele beglazing en voetsteunen. Alles is dus aanwezig om voor een comfortabele reis voor de kinderen en de begeleiding te zorgen.

Daarnaast kunnen we u ook ondersteunen met het organiseren van de reis. Dat wil zeggen dat we niet alleen voor het vervoer zorgen, maar ook bijvoorbeeld de entreetickets voor Walibi Holland voor de hele groep kunnen regelen. Wilt u dat de kinderen onderweg of in het park iets kunnen eten of drinken? Dan kunnen we waar mogelijk ook voor arrangementen zorgen, zodat het de leerlingen aan niets ontbreekt. Van tevoren kunnen we al uw wensen en behoeften voor tijdens het schoolreisje naar Walibi bespreken, waarna wij er alles aan zullen doen om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent en we ontzorgen u dan ook graag als het gaat om de organisatie van de reis, zodat u ontspannen toe kunt leven naar het dagje uit met de kinderen!

Vervoer naar Walibi?

Dus gaat u op schoolreisje naar Walibi en denkt u dat wij gezien alle voordelen de ideale partner zijn om u deze vreugdevolle dag voor het vervoer naar Walibi en weer terug te verzorgen? Vraag dan zo spoedig mogelijk een offerte bij ons aan, zodat we direct kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Meer weten over onze diensten? Of heeft u nog vragen over Walibi of wat we voor u kunnen doen? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen, zodat we u alle informatie kunnen geven. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0529-481234 en daarnaast kunt u uiteraard ook een mailtje sturen naar info@gebo.nl. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!