Schoolreis speeltuin

Schoolreis naar de speeltuin met Gebo Tours

Gaat u met schoolreisje naar de speeltuin toe en bent u om die reden nog op zoek naar vervoer om de hele klas veilig van A naar B te krijgen? Dan bent u bij Gebo Tours helemaal aan het juiste adres! Wij beschikken over bekwame chauffeurs, een uitgebreid wagenpark met daarin fraaie touringcars en de kennis en ervaring om grote groepen voor schoolreis naar de speeltuin te vervoeren. Zodoende bieden we u dan ook graag een oplossing voor deze situatie. Meer weten over het vervoer van Gebo Tours wat betreft uw schoolreis naar de speeltuin? Lees dan snel verder voor meer informatie, vraag direct een offerte aan of neem vandaag nog contact met ons op!

Expert op het gebied van groepsreizen

Gaat u nu met schoolreis naar de indoor speeltuin of wilt u juist liever naar een speeltuin die volledig buiten is? Bij Gebo Tours is het vanzelfsprekend allemaal mogelijk. Ons bedrijf is al jarenlang expert op het gebied van groepsreizen en we gaan dan ook gaan uitdaging uit de weg. U vraagt, wij draaien: of u nu met schoolreis naar een speeltuin in Friesland wilt of voor een schoolreis naar een speeltuin in het meest zuidelijke puntje van Limburg gaat. De schoolreis is voor kinderen vaak één van de hoogtepunten van het schooljaar en wij doen er dan ook alles aan om te helpen om van deze dag zo’n hoogtepunt te maken.

Bang dat de te vervoeren groep te groot is? Dat hoeft niet, want in ons wagenpark staan touringcars voor tot wel 92 personen. Wij hebben de beschikking over meer dan tachtig eigen touringcars, waardoor er voor iedere groep wel een geschikte optie bij zit. Bovendien zijn alle touringcars van Gebo Tours standaard uitgerust met veel comfort. We bieden bijvoorbeeld niet alleen airco, luchtvering, een koffie-unit en voetsteunen, maar zorgen ook voor een toilet, een koelkast, dubbele beglazing en verstelbare rugleuningen in de bus. Omdat onze touringcars vaak ook zijn uitgerust met onder andere radio en dvd-speler, hoeven de kinderen zich tijdens de heen- en terugreis geen moment te vervelen. Gaat u voor extra comfort? Dan bieden wij u de Comfort Class en de Royal Class aan.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Of vraag eenvoudig meer informatie aan!

Van Linnaeushof tot De Goudvis

Heeft u besloten om met schoolreisje naar de speeltuin te gaan, dan zijn er in Nederland gelijk al veel opties. Zo is Linnaeushof in Bennebroek met meer dan 350 speeltoestellen en attracties bijvoorbeeld één van de grootste speeltuinen in Europa en met speeltuinen als onder anderen Westerpret (Zoetermeer), De Leemkuil (Nijmegen) en Sybrandy’s Speelpark (Oudemirdum) zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken. Heeft u, wellicht vanwege de weersomstandigheden, een voorkeur voor een schoolreis naar een indoor speeltuin? Ook dan is de keuze reuze met onder meer Attractiepark De Goudvis in Sint Maartenszee, Bubbeljungle in Leiderdorp en de verschillende vestigingen van bijvoorbeeld Monkey Town en Ballorig.

Een mooie bijkomstigheid van reizen met Gebo Tours is overigens dat we de organisatie van de reis uit uw handen nemen. Zo vervoeren we u niet alleen van locatie naar locatie, maar kunnen we bijvoorbeeld ook de tickets voor het entree bij de speeltuinen regelen. Wilt u de kinderen graag een hapje en een drankje aanbieden tijdens de schoolreis naar de speeltuin? We helpen u graag met het regelen van arrangementen, zodat het de kinderen aan niets ontbreekt. Of het nu gaat om een lekker appeltje tussendoor of een waterijsje tijdens de hitte; geef het van tevoren even bij ons aan, want alles is bespreekbaar. Zo hoeft u zich zelf niet druk te maken tijdens de reis en kunt ook u zich zorgeloos voorbereiden op de schoolreis naar de speeltuin.

Met schoolreis naar de speeltuin? Contact Gebo Tours voor het vervoer!

Gaat u graag met Gebo Tours in zee als het gaat om het vervoer voor het schoolreisje naar de speeltuin? Tof! U kunt vanzelfsprekend vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen en, wanneer u op zoek bent naar meer informatie, is het uiteraard ook mogelijk om eerst nog even contact met ons op te nemen. Wij zijn per mail bereikbaar via info@gebo.nl en daarnaast kunt u ons even bellen via het telefoonnummer 0529-481234.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld