Schoolreis stadsbezoek

Met schoolreis op stadsbezoek in Nederland?

Bent u van plan om binnenkort met schoolreisje op stadsbezoek te gaan en zoekt u om die reden nog naar een goede oplossing om uw klas van A naar B en retour te vervoeren? En is het waarschijnlijk dat dit stadsbezoek in Nederland gaat plaatsvinden? Dan hebben wij van Gebo Tours de oplossing voor u! Al jarenlang zorgen wij ervoor dat grote groepen op een veilige manier op de juiste plaats van bestemming aankomen en we kunnen u dan ook als geen ander helpen aan passend vervoer voor uw stadsbezoek in Nederland. In onze touringcars passen tot wel 92 personen, dus aan ruimte is geen gebrek! Meer weten over de mogelijkheden bij Gebo Tours? Neem direct contact met ons op of lees snel verder!

Passend vervoer voor schoolreisje op stadsbezoek

Gaat u met schoolreisje op stadsbezoek? Dan is Gebo Tours de ideale vervoerder die u veilig van locatie naar locatie en weer terug brengt. Of u nu een stadsbezoek aan Delft, aan Maastricht of aan Groningen heeft gepland; niets is ons te gek en we doen er alles aan om u een zo fijn mogelijke reis te bezorgen. Dat is nog niet alles, want een bijkomend voordeel aan Gebo Tours is dat we ook de organisatie op ons kunnen nemen. Zijn er bijvoorbeeld gelegenheden tijdens het stadsbezoek in Nederland waar u graag heen wilt? Dan kunnen wij daar de tickets voor boeken. Bovendien kunnen we arrangementen regelen, zodat de kinderen uit uw klas bijvoorbeeld iets lekkers kunnen eten en drinken. Wij zijn voor alles in en helpen u graag, uiteraard in samenspraak, met alles wat u maar wenst.

Kubuswoningen Rotterdam

Wilt u vervoerd worden in een luxe dubbeldekker, een kleine minivan of misschien zelfs wel de enige echte spelersbus van PEC Zwolle? Door ons uitgebreide wagenpark waarin meer dan tachtig eigen touringcars staan is er van alles mogelijk! Goed om te weten bovendien is dat vrijwel al onze touringcars van alle gemakken zijn voorzien. Denk dan bijvoorbeeld aan airco en dubbele beglazing, maar ook aan voetsteunen en verstelbare rugleuningen! Daar komt bij dat de meeste touringcars voorzien zijn van een toilet, een koffie-unit, een koelkast en luchtvering en daarnaast zijn ook een dvd-speler en radio inbegrepen. De kinderen hoeven zich dus niet te vervelen wanneer zij onderweg zijn naar hun schoolreisje op stadsbezoek.

Ideeën voor stadsbezoek in Nederland

Gaat u met uw klas op stadsbezoek in Nederland, dan zijn er allerlei leuke plaatsen waar u eens aan kunt denken. Eerder hadden we het al even over een stadsbezoek in Delft, waar u onder meer kunt kiezen voor een stadspuzzeltocht met de klas of waterfietsen op de grote plas van de Delftse Hout. Maar vanzelfsprekend kunt u ook Amsterdam eens gaan ontdekken met de klas. Er is namelijk van alles te doen in onze hoofdstad: van een dagje Artis tot een bezoek aan Nemo en van een tocht door te stad tot een rondleiding bij één van de vele musea: in deze stad is er voor iedereen wel iets leuks te verzinnen. Kiest u juist voor een stadsbezoek in Rotterdam? Dan brengen we u graag naar de Euromast, Diergaarde Blijdorp, Villa Zebra of één van de andere vele opties die deze Havenstad rijk is!

Fietsen Amsterdamse gracht

Verder zijn er uiteraard nog veel meer leuke steden te bedenken waarnaar u met schoolreis op stadsbezoek kunt gaan. Nederland biedt veel fraaie plekken die uitermate geschikt zijn voor een schoolreis en niets is te gek voor Gebo Tours, dat beschikt over ervaren chauffeurs die u en uw gezelschap graag veilig vervoeren. Van een dag vertoeven bij Attractiepark Slagharen tot genieten van de dieren en de natuur bij Dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna en van Linnaeushof in Heemstede tot De Flierefluiter in Raalte: wij zorgen ervoor dat het u tijdens uw schoolreisje in de vorm van een stadsbezoek aan niets ontbreekt!

Met schoolreis op stadsbezoek? Bel Gebo Tours voor het vervoer!

Erkent u de voordelen van reizen met Gebo Tours en denkt u dat wij de ideale partner zijn om uw gezelschap tijdens de schoolreis te vervoeren? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Wilt u liever direct contact met ons opnemen zodat u ons vragen kunt stellen over onze touringcars, mogelijke locaties of onze diensten? Dat kan door gebruik te maken van ons contactformulier, even te bellen naar 0529-481234 of te mailen naar info@gebotours.nl!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld