Chauffeurswervingsdag bij Gebo Tours
op zaterdag 22 september 2018!


Maak kennis met het chauffeursvak tijdens de chauffeurswervingsdag van Gebo Tours!

Touringcarchauffeur is een verantwoordelijk en veelzijdig vak voor een ondernemend en reislustig persoon die graag met mensen werkt en in staat is de rollen van chauffeur en gastheer te combineren. Werkzaamheden die een touringcarchauffeur uitvoert zijn dagritten, schoolreizen, groepsdagtochten, evenementenvervoer, voetbalvervoer, pendels, lijndienstversterking; kortom alle vervoer wat maar mogelijk is met een touringcar! Als chauffeur ben je hét visitekaartje van het bedrijf en vervoer je de klanten veilig naar de bestemming.

Als toekomstig touringcarchauffeur ben je een sociaal persoon, kan je goed met mensen omgaan en houd je van afwisseling. Je werkt zelfstandig en wisselende werktijden vormen geen probleem; je bent vaak aan het werk op tijden wanneer een ander vrij is. ’s Avonds, in het weekend of op feestdagen, het hoort er allemaal bij. Je kan snel schakelen en als iets tegenzit dan is het voor jou een uitdaging om er weer een positieve wending aan te geven.

Tijdens onze chauffeurswervingsdag staan onze medewerkers voor je klaar om je alles te vertellen over het chauffeursvak. Je kan rijden in een touringcar, praten met ervaren chauffeurs over het vak en erachter komen wat het echt is om touringcarchauffeur te zijn. Natuurlijk is dit allemaal onder het genot van een lekker kopje koffie en een welverdiend hapje! Als je kiest voor een opleiding van Gebo Tours tot touringcarchauffeur ben je verzekerd van een baan!

Ben je geïnteresseerd om touringcarchauffeur te worden? Kom dan vrijblijvend langs en kijk of het wat voor je is!

Wanneer: Zaterdag 22 september 2018
Tijd: 9:00 uur tot 16:00 uur
Waar: Den Hulst 134 – Nieuwleusen

Een impressie van de opleiding tot touringcarchauffeur: