Maatregelen omtrent coronavirusWij kunnen u weer naar de leukste bestemmingen brengen. Echter speelt het coronavirus nog steeds een rol in jullie dagje uit, benieuwd welke maatregelen gelden? Hieronder vindt u een overzicht van de geldende maatregelen in onze touringcars.

Het gebruik van mondkapjes is verplicht in een touringcar voor passagiers van 13 jaar en ouder. Wij bieden de mogelijkheid om mondkapjes te verzorgen tijdens uw reis, hiervoor geldt een toeslag van € 1,- per mondkapje. U dient dit bij bevestiging van de offerte door te geven, of uiterlijk 10 dagen voor vertrek.
Iedere plek in de touringcar kan benut worden. Echter vragen wij wel om de eerste rij vrij te houden. Zo kan de 1,5 meter tot de chauffeur bewaard worden.
Instappen in de touringcar kan alleen via de middendeur. Ook hiermee zorgen wij voor de 1,5 meter tot de chauffeur.
In de touringcars kunt u uw handen desinfecteren. Verder zorgen wij voor extra reiniging van de touringcars voor en na de rit.
U kunt altijd kosteloos annuleren wanneer de situatie het niet toelaat om af te reizen naar de bestemming. U kunt tot 14 dagen van tevoren uw reis annuleren.
Voor de aanvang van de reis, vragen wij u een gezondheidsverklaring te ondertekenen. Hierin verklaart u dat niemand in de groep klachten heeft die passen bij het coronavirus.