Kom naar de chauffeurswervingsdag bij Gebo Tours op 20 en 27 november 2021!


Maak kennis met het chauffeursvak tijdens de chauffeurswervingsdagen van Gebo Tours!

Touringcarchauffeur is een verantwoordelijk en veelzijdig vak voor een ondernemend en reislustig persoon die graag met mensen werkt en in staat is de rollen van chauffeur en gastheer te combineren. Werkzaamheden die een touringcarchauffeur uitvoert zijn dagritten, schoolreizen, groepsdagtochten, evenementenvervoer, voetbalvervoer, pendels, lijndienstversterking; kortom alle vervoer wat maar mogelijk is met een touringcar! Als chauffeur ben je hét visitekaartje van het bedrijf en vervoer je de klanten veilig naar de bestemming.

Als toekomstig touringcarchauffeur ben je een sociaal persoon, kan je goed met mensen omgaan en houd je van afwisseling. Je werkt zelfstandig en wisselende werktijden vormen geen probleem; je bent vaak aan het werk op tijden wanneer een ander vrij is. ’s Avonds, in het weekend of op feestdagen, het hoort er allemaal bij. Je kan snel schakelen en als iets tegenzit dan is het voor jou een uitdaging om er weer een positieve wending aan te geven.

Tijdens onze chauffeurswervingsdagen staan onze medewerkers voor je klaar om je alles te vertellen over het chauffeursvak. Je kan rijden in een touringcar, praten met ervaren chauffeurs over het vak en erachter komen wat het echt is om touringcarchauffeur te zijn. Natuurlijk is dit allemaal onder het genot van een lekker kopje koffie en een hapje! Als je kiest voor een opleiding van Gebo Tours tot touringcarchauffeur ben je verzekerd van een baan!

Deze dag is zowel voor geïnteresseerden in de opleiding tot touringcarchauffeur als mensen die reeds in bezit zijn van een D-rijbewijs en die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ben je niet op zoek naar een fulltime baan als chauffeur? Ook dat is geen probleem! Naast ervaren fulltime chauffeurs zoeken wij ook flexibele oproepkrachten.

Ben je geïnteresseerd om touringcarchauffeur te worden? Kom dan vrijblijvend langs op een van onderstaande data en kijk of het wat voor je is! Op beide dagen is de daginvulling hetzelfde, dus kom gezellig langs op een tijd en locatie die jou het beste uit komt.


LOCATIE PEEREBOOM - DE GOORN
Wanneer: Zaterdag 20 november
Tijd: 9:00 uur tot 15:30 uur
Waar: Schrepel 26 – De Goorn

OF
LOCATIE GEBO TOURS - NIEUWLEUSEN
Wanneer: Zaterdag 27 november
Tijd: 9:00 uur tot 15:30 uur
Waar: Den Hulst 134 – Nieuwleusen