Touringcar school

Touringcar huren voor de schoolreis? Dat kan bij Peereboom!

Bent u van plan om binnenkort een touringcar te huren voor uw schoolreis? Dan helpt Peereboom Touringcars u maar al te graag! Wij zorgen er niet alleen voor dat u op de juiste bestemming aan komt, maar fungeren tevens van het begin tot het einde van de schoolreis als uw reisleider. We helpen u zoeken naar de juiste bestemming voor de schoolreis, reserveren de bus, boeken tickets voor de locatie en als klap op de voorpijl verzorgt de chauffeur de schoolreis op de dag zelf. Peereboom Touringcars brengt u overal naar toe en neemt de organisatie graag uit uw handen!

Met de touringcar op schoolreis naar de dierentuin

Dierentuinen zijn bestemmingen die altijd erg populair zijn bij basisschoolkinderen. Een leuke optie in die categorie is natuurlijk Artis in Amsterdam. Met heel veel verschillende soorten dieren in het park zullen de kinderen hun ogen uitkijken. Wilt u misschien liever een keer de kop van Noord-Holland bezoeken? Dan is Dierenpark Hoenderdaell een erg leuk alternatief. Dit park, gelegen in Anna Paulowna, is relatief nieuw maar in korte tijd zeer populair geworden. Van bruine beren tot ringstaartmaki’s en van rondspringende wallaby’s tot leeuwen; er is van alles aanwezig!

Attractieparken

Naast dierenparken zijn ook attractieparken bestemmingen die vaak erg in trek zijn bij kinderen. Hiervoor zijn er uiteraard voldoende mogelijkheden om u met een touringcar vanaf school heen te brengen. Attractiepark Slagharen en attractiepark Toverland zijn zomaar wat namen van parken die uitermate geschikt zijn voor schoolreisjes. Maar ook Avonturenpark Hellendoorn is een zeer gewaardeerde bestemming voor basisschoolkinderen. Kies je ervoor om met Peereboom te reizen? Dan kunt u ook nog eens gebruik maken van de opties die de arrangementen met zich meebrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een portie friet, een waterijsje of een pakje Capri-Sun tussendoor voor de kinderen.

Overige leuke bestemmingen

Er zijn verder nog veel meer leuke plekken om met uw klas heen te gaan. Duik de historie in bij Het Zuiderzeemuseum, ga zwemmen in De Scheg in Deventer of laat de kinderen het echte spelen weer ontdekken bij Het Woeste Westen. Het kan allemaal! Kijk hier voor alle mogelijke overige uitjes. Wilt u met Peereboom naar een locatie die nog niet op de site staat? Geen probleem! Wij vervoeren u graag naar uw favoriete locatie.

Het uitgebreide wagenpark van Peereboom

Weet u al welke touringcar u wilt huren voor de schoolreis? Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment aan touringcars in ons wagenpark staan. Van een midi-bus voor groepen tot en met 20 personen tot grotere touringcars waar wel 70 personen in passen. Of de Amerikaanse schoolbus, die 13 jaar lang in Amerika als échte schoolbus werd gebruikt. Wilt u met nog meer dan 70 mensen op schoolreis gaan? Geen probleem; in onze dubbeldekker touringcars passen liefst 92 mensen!

Voordelige tarieven bij Peereboom

Bij Peereboom Touringcars proberen wij altijd de meest voordelige tarieven te hanteren, zodat u bent verzekerd van een betaalbare schoolreis naar uw favoriete bestemming. Uiteraard zijn er wel een aantal factoren waar wij rekening mee dienen te houden. Dat zijn de periode waarin u wilt reizen, de reisafstand en uiteraard ook het aantal personen dat u meeneemt op schoolreis. Samen komen we op een mooi tarief uit.

Vraag een offerte aan voor de tofste schoolreizen!

Voornemens om binnenkort een schoolreis te organiseren, maar zit u nog verlegen om vervoer? Neem dan vooral contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Overtuigd en klaar om vrijblijvend een offerte aan te vragen? Dat kan natuurlijk ook. Wij reageren uiterlijk de volgende werkdag op uw verzoek.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – VR: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen