Vacature E-Commerce Marketeer

Vacature E-Commerce Marketeer

Voor Gebo Tours BV zijn wij op zoek naar een E-Commerce Marketeer! Gebo Tours investeert in mensen en vergaande digitalisering in de markten waarin ze opereert. Zet jij Gebo online echt volledig op de kaart als digitaal specialist en stap jij in onze (bus)organisatie om mee te bouwen aan de toekomst en mooie doelstellingen?

Bij Gebo Tours werken meer dan 225 mensen aan hetzelfde doel, een perfecte reis voor de klant te verzorgen! Gebo Tours is het grootste touringcarbedrijf van Noord-Nederland en heeft diverse vaste opdrachtgevers (waaronder Effeweg.nl, Bolderman Excursiereizen, HelloBUS, KNVB, PEC Zwolle en diverse grote scholengemeenschappen) met elk hun eigen voorkeuren en wensen. Of het nu gaat om een compleet verzorgde dagtocht, een meerdaagse reis of een ritje van A naar B, de touringcar van Gebo Tours rijdt voor!

Je hebt een belangrijke rol in de organisatie en met jouw kennis, acties en adviezen breng je Gebo Tours online naar een hoger niveau, passend bij onze ambities, die van jou en die van Gebo Tours. We hebben de afgelopen jaren sterk in digitalisering geïnvesteerd, zowel in de vorm van een vooruitstrevend maatwerk omgeving voor optimalisatie van alle bedrijfsprocessen, als in de website die onze klanten hiermee aanspreekt en bedient.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Opzetten en optimaliseren van online marketing & sales kanalen, met hulp / in aansturing van externe specialisten en partners;
  • Realiseren van professionele en commerciële content voor onze catalogi (online en offline, van Schoolreizen, Dagtochten tot de grootste evenementen aan toe zoals F1 GP in Zandvoort);
  • Analyseren van online marketing resultaten en het optimaliseren hiervan;
  • Inhoudelijk bijdragen aan en sturen van ontwikkeling en verbetering van de website(s) en andere online aanwezigheid / kanalen;
  • Analyseren van klantgedrag (online, offline) en van daaruit bijdragen aan de continue verbetering van de dienstverlening en daarmee Sales & Service van het bedrijf;
  • In het kort, het zelfstandig en met hulp van partners / collega’s naar een hoger plan trekken van alle (online) marketing en sales van de organisatie!

Wat zijn jouw kwaliteiten en eigenschappen?

Online marketing en E-Commerce zit je in het bloed, je hebt de basiskennis hiervan opgedaan (studie en/of werkervaring) en wil je graag in de breedte op dit vlak verder ontwikkelen. Je bent in staat om zelf invulling en inhoud aan je functie te geven en je te ontwikkelen door nauw samen te werken met je collega’s van de Sales afdeling waar je onderdeel van wordt en met partner bedrijven en (externe online marketing) leveranciers / experts. Je kan schakelen van actie op de inhoud naar het bewaken en verbeteren van de grotere lijnen, als expert op je vakgebied binnen deze organisatie. Je focust op de behoefte van uiteenlopende klanten en invulling daarvan door de organisatie, maximaal gebruik makend van en sturen op de digitale middelen en ontwikkeling hiervan.

Je bent sterk op inhoud en ook op structuur, je hebt een open persoonlijkheid, bent betrokken, gemotiveerd, betrouwbaar en integer. Je beschikt over vakkennis en hebt vanuit je kennis een duidelijke visie.

Verder over jou:

  • Je hebt een afgeronde HBO(+) opleiding op gebied van marketing / digital / sales / innovatie / klant
  • Je hebt genoeg relevante ervaring opgedaan om te weten dat dit je ding is waarin je de volgende stap wilt zetten
  • Je kent uiteenlopende online tools en middelen en bent bereid hier verder in te leren en je te ontwikkelen
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij jou?

Gebo Tours biedt je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een mooie organisatie met een ervaren en gezellig team. De functie is voor 28-40 uur op ons hoofdkantoor in Nieuwleusen. Wij bieden een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Je ontvangt een passend salaris op basis van jouw ervaring en werkzaamheden. Ook heb je de mogelijkheid tot het volgen van vak gerelateerde opleidingen of cursussen.

Mocht je interesse of aanvullende vragen hebben over de functie of vacature, neem contact op met Geesje Kooiker via 0529-481234.

Wil je meteen solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar vacature@gebo.nl.