Bus huren

Bus huren? Dit zijn de mogelijkheden bij Gebo Tours!

Een dagje uit is meestal snel gepland, maar het vervoer vraagt soms om wat gepuzzel. Bij Gebo Tours bus verhuur maken we het je echter gemakkelijker dan ooit. Of je nu een dagje met de familie op stap gaat, een personeelsuitje regelt voor de werkvloer of vervoer nodig hebt voor een hele school die een dagje naar het museum gaat, Gebo Tours heeft het vervoer voor jou. Ons bus verhuurbedrijf heeft minivans voor de kleinste gezelschappen en luxe dubbeldekkers voor grote groepen. Wat je ook gepland hebt, waar je ook heen wilt, wij helpen je graag verder!

Waarom een touringcar huren?

Een touringcar huren is gemakkelijk, maar ook gezellig! Iedereen komt meteen in de juiste sfeer op de heenreis en op de terugreis kan er gezellig worden gekletst over de gebeurtenissen van de dag. Bovendien ben je met een touringcar vaak een stuk goedkoper uit dan wanneer iedereen apart met de auto komt.

Wanneer een touringcar huren?

Een touringcar huren is vrijwel altijd een goed idee. Touringcars worden al veel gebruikt voor schoolreisjes en andere georganiseerde dagjes uit, maar er zijn nog veel meer situaties waarbij een bus huren bij een bus verhuur organisatie een goede optie is. Stel je regelt een bruiloft en er zijn tientallen dag gasten die van de trouwlocatie naar het restaurant moeten. Misschien is er beperkte parkeergelegenheid of is niet iedereen met de auto gekomen. Een bus is dan een geweldige uitkomst! Of stel dat je met de familie, inclusief opa en oma, een dagje naar de dierentuin wilt, maar de grootouders kunnen niet zelf rijden? Een 9-personenbusje of een minivan bus verhuur zorgt ervoor dat jullie alsnog samen kunnen reizen.

Ons wagenpark

Wij hebben een zeer divers wagenpark. Onze minivan biedt plaats aan maximaal 20 personen en is daarmee zeer geschikt voor de kleinste gezelschappen. Als deze zitplaatsen niet toereikend zijn, kun je een grotere touringcar huren, zoals de spelersbus PEC Zwolle of een luxueuze dubbeldekker.

Wat maakt Gebo Tours bus verhuur zo bijzonder?

Een dagje uit moet genieten zijn, ook voor de groepsleider. Daarom is Gebo Tours zo populair. Wij nemen namelijk graag wat zorgen van je weg. Boek bijvoorbeeld bij ons een groepsdagtocht waarbij wij de organisatie overnemen. Wil je een heerlijke kop koffie, een lekkere lunch of is er iets anders dat we voor je kunnen regelen? Wij bieden je graag de beste verzorging, zodat ook jij kunt genieten van je dag! Wel zo overzichtelijk en makkelijk! Wil je graag een dagtocht doen met een groep collega’s of studenten? Ook dit kan geregeld worden. Een dagje Amsterdam, een concert of een huishoudbeurs is namelijk veel leuker als je samen uitgaat en samen thuiskomt.

Dagje weg? Neem contact op!

Heb je een schoolreisje, een personeelsuitje, een bruiloft of een familiedagje te regelen en ben je nog op zoek naar vervoer? Onze touringcars staan tot je dienst! Neem contact op en laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – ZA: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen