Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

Het moment is eindelijk daar, het jaarlijkse bedrijfsuitje staat voor de deur. Samen met jouw collega’s even alles vergeten en samen genieten van een leuk dagje weg naar de mooiste bestemmingen in Nederland! Of het nu gaat om teambuilding of een mooi gebaar van jouw werkgever, een bedrijfsuitje is altijd een onvergetelijke ervaring.

In plaats van een bureaustoel op kantoor neem je plaats in een comfortabele bus!
Geniet samen met jouw collega’s van een leuke dag uit, de heen en terugreis maakt het compleet! Wij organiseren jouw vervoer voor de leukste dagtochten voor bedrijven in heel Nederland.

Vervoer

Gebo Tours heeft een zeer divers wagenpark om elke busreis tot een succes te maken. Of het nu gaat om een klein team tot een grote groep van 50personen, er is altijd ruimte voor iedereen. Ook wanneer het gaat om een meerdaagse reis, bij Gebo Tours zit je altijd goed en heb je ruime keus om een passend vervoersmiddel te huren.

Zijn er reizigers bij in een rolstoel dan adviseren wij u een rolstoeltouringcar te huren, deze zijn van alle gemakken voorzien. De chauffeur helpt de rolstoel gebonden reiziger veilig met de lift in de bus.

Wagenpark

Het wagenpark telt meer dan 80 eigen touringcars. De capaciteit van deze bussen varieert van 17 tot 92 comfortabele zitplaatsen. De 60 en 70- persoons bussen hebben een gemakkelijke in en uitstap mogelijkheid. De luxe dubbeldekkers hebben een capaciteit van 85 tot 92 personen. Deze is perfect voor een dagje uit!

Alle bussen zijn standaard uitgerust met airconditioning, radio, dvd-speler, toilet, koffie-unit, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing en verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Voor elke passagier dus een relaxte reiservaring.

Chauffeurs

Bij Gebo Tours werken meer dan 150 enthousiaste chauffeurs, variërend in de leeftijd van 25 tot 70 jaar. Allemaal beschikken ze over de juiste kwalificaties voor het beste vervoer. Er wordt altijd gekeken naar de samenstelling van de groep zodat er een match is tussen chauffeur en passagiers. Waar je ook naartoe gaat, het is altijd gezellig in de bus!

Veiligheid voorop

Uiteraard zitten alle passagiers veilig en worden ze zonder problemen van A naar B gebracht. Elke bus en touringcar wordt bestuurd door ervaren en bekwame chauffeurs. De chauffeurs van Gebo Tours zijn gewend om lange afstanden door heel Europa te rijden. Jaarlijks volgen ze een training en blijven ze op de hoogte van alle wettelijke richtlijnen omtrent veiligheid en comfortabel personenvervoer. Ook doen de chauffeurs mee aan beroepsgeoriënteerde opleidingen van onze eigen Gebo Academy waarmee ze zijn getraind voor het bieden van de juiste hulpverlening tijdens calamiteiten.

Voordelig

Wanneer er een datum is gepland voor het bedrijfsuitje zijn wij ruim op tijd op de afgesproken locatie. De bussen van Gebo Tours rijden door heel Nederland en staan weer op tijd voor je klaar voor de terugreis om iedereen weer veilig af te zetten. De periode waarin het uitje met collega’s gepland is, is bepalend voor de prijs. Ook de afstand en de lengte van de reisdag spelen een rol in de totaalprijs. Uiteindelijk presenteren wij u altijd het meest voordelige tarief en bent u verzekerd van een betaalbaar dagje uit met het hele team!

Blijvende herinnering

Voor velen is een dagje uit met het bedrijf een blijvende herinnering. De reis ernaar toe speelt een belangrijke rol. Het is de missie van Gebo Tours om voor alle passagiers een gezellige busreis te organiseren met een onvergetelijke buschauffeur zodat het een positieve en blijvende herinnering wordt die jij en jouw collega’s niet gauw zullen vergeten!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – ZA: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen