Gebo Tours is hét adres voor al je vervoer van A naar B. Denk bijvoorbeeld aan dagtochten, sportreizen, schoolreizen, bedrijfsuitjes en groepsreizen. In Nieuwleusen (bij Zwolle) is ons touringcarbedrijf gevestigd. De naam Gebo Tours staat garant voor een goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle service en oplossingsgerichte medewerkers die meedenken vanuit een familiegedachte. Nét even anders dan anderen en daardoor altijd uniek maatwerk.

Grootste touringcarbedrijf van Noord-Nederland

Bij Gebo Tours werken ruim 225 mensen aan hetzelfde doel, een perfecte reis voor de klant te verzorgen! Gebo Tours is het grootste touringcarbedrijf van Noord-Nederland en heeft diverse vaste opdrachtgevers (waaronder Effeweg.nl, Transvision, Bolderman Excursiereizen, KNVB, PEC Zwolle, Sunweb en diverse grote scholengemeenschappen) met elk hun eigen voorkeuren en wensen. Of het nu gaat om een compleet verzorgde dagtocht, een meerdaagse reis of een ritje van A naar B, de touringcar van Gebo Tours rijdt voor!

We doen het met teamspirit

Gewoon doen, dat is het credo bij Gebo Tours. Het werken in een touringcarbedrijf kan hectisch zijn, dat vraagt een goede mentaliteit en hoge mate van flexibiliteit. De lijntjes binnen het bedrijf zijn kort, wat zorgt voor een goede, gezellige werksfeer en directe communicatie onderling. Teamspirit staat voorop, we zorgen er met z’n allen voor een tevreden klant. Samen zijn wij het visitekaartje van het bedrijf. Natuurlijk is er altijd tijd voor een kopje koffie 😉

Gebo Tours is gespecialiseerd in:

  • De verhuur van bussen.
    Met een wagenpark van meer dan 80 bussen, geschikt voor 17 tot 92 personen, hebben wij voor elke groep de juiste touringcar(s) met professioneel chauffeur.
  • Schoolreizen (inclusief entree en lunch) en groepsreizen, waarbij wij de hele organisatie van de groepsreis op ons nemen. Denk hierbij aan koffie met gebak, een lunch, de activiteiten en alles wat je maar wenst.
  • Dagtochten naar verschillende steden, musicals, sportwedstrijden of concerten.
    Vrienden van Amstel Live, wedstrijden van het Nederlands elftal en de Huishoudbeurs zijn hier bekende voorbeelden van.

Wagenpark

Ons uitgebreide wagenpark is voorzien van meer dan 80 eigen touringcars, die je alle mogelijke comfort bieden. Onze touringcars voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Ze zijn allemaal voorzien van Euro 6 motoren, de meest duurzame in de markt. In onze touringcars passen 17 tot 92 personen. Onze ervaren en bekwame chauffeurs zijn gewend om hiermee door heel Europa te reizen. Hiervoor volgen zij dan ook ieder jaar verschillende trainingen zodat zij zich blijven doorontwikkelen.

Ook dit is Gebo Tours

Peereboom Touringcars

Sinds 2019 is Peereboom Touringcars onderdeel van Gebo Tours. Het is gevestigd in het Noord-Hollandse De Goorn, wat ervoor zorgt dat wij sindsdien ook de mogelijkheid hebben om je in Amsterdam en omstreken te voorzien van passend busvervoer.

Smit Reizen

Sinds april 2016 is Smit Reizen uit Harderwijk onderdeel geworden van Gebo Tours. Daarmee hebben we nu ook een standplaats in Harderwijk.

Gebo staat voor kwaliteit en veiligheid

Omdat we continu willen bewijzen dat we een betrouwbare partner zijn, hebben we een sterke focus op kwaliteit en veiligheid. Dat merk je in de praktijk op verschillende manieren.

ISO 9001-2015, ISO 14001-2015 én ISO 39001:2012

Om jou als klant maximale garanties te kunnen bieden op het gebied van comfort, veiligheid en milieu, is Gebo Tours vol trots ISO 9001-2015, ISO 14001-2015 en ISO 39001:2012 gecertificeerd. Hiervoor worden op regelmatige basis audits uitgevoerd, dus het is echt een kwaliteitskeurmerk.

Gebo Academy

Kwaliteit en veiligheid zit in ons DNA. Wij leiden onze mensen dagelijks op, zodat we samen steeds beter worden op dit gebied. Daarom is het goed om te weten dat Gebo Tours met Gebo Academy over een eigen opleidingsinstituut beschikt. De Gebo Academy biedt verschillende opleidingen en cursussen aan, zoals rijbewijs D, rijbewijs D+E, en cursussen voor Code 95. Met als resultaat: betere chauffeurs, minder schades en zuiniger rijden.

Navigatiesystemen met tracking

De invoering van een navigatiesysteem met tracking in iedere touringcar is een ander voorbeeld van de ontwikkeling die Gebo Tours in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Zo kunnen alle touringcars vanaf kantoor precies worden gevolgd, wat er weer toe leidt dat wij direct en adequaat kunnen ingrijpen bij vertragingen, oponthoud of andere calamiteiten. Dit verhoogt de kwaliteit van onze dienstverlening voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Onze partners

Gebo Tours kan ook met trots laten weten dat het de vaste vervoerder is van Effeweg.nl, Bolderman Excursiereizen en Zoover Sports en Events. Daarnaast werken we nauw samen met HelloBUS.

De geschiedenis van Gebo Tours

Gebo Tours bestaat al sinds 1919, dus al meer dan een eeuw. In al die jaren is het bedrijf enorm veranderd en uitgegroeid tot zijn huidige vorm.

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Op werkdagen zijn wij tussen 08.00 uur en 17.00 uur altijd bereikbaar. Noodgeval? Dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...