Vind jouw perfecte vacature!

Werk

Werken met plezier, binnen jouw schema. Bij Gebo Tours kan dat! Of het nu gaat om een baan als touringcarchauffeur, monteur of op kantoor.

Opleiding

Nog geen papiertje? Geen punt! Wij leiden je graag op, bijvoorbeeld tot touringcarchauffeur.

Bij & omscholen

Bij Gebo Tours geloven we in ontwikkeling. Daar investeren we graag samen in. We hebben daar bijvoorbeeld een eigen Academy voor opgericht.

Waarom kies jij voor Gebo Tours?

Gewoon Doen

Dat is het credo bij Gebo Tours! Het werken in een touringcarbedrijf kan hectisch zijn, dat vraagt een aanpak mentaliteit en flexibiliteit. De lijntjes binnen het bedrijf zijn kort, wat zorgt voor een goede, gezellige werksfeer en directe communicatie onderling. Teamspirit staat voorop, we zorgen er met z’n allen voor een tevreden klant. Met z’n allen zijn wij het visitekaartje van het bedrijf. Natuurlijk is er altijd tijd voor een kopje koffie!

Kom als beste uit de bus

Krijg jij energie van het blij maken van klanten? Wij ook! Ons team wil er graag een aantal enthousiaste collega’s bij. Heb jij zin om ons leuke team te komen versterken? Twijfel niet, solliciteer direct!

Grootste touringcarbedrijf van Noord-Nederland

Bij Gebo Tours werken meer dan 225 mensen aan hetzelfde doel, een perfecte reis voor de klant te verzorgen! Gebo Tours is het grootste touringcarbedrijf van Noord-Nederland en heeft diverse vaste opdrachtgevers (waaronder Effeweg.nl, Bolderman Excursiereizen, KNVB, PEC Zwolle, Walibi en diverse grote scholengemeenschappen) met elk hun eigen voorkeuren en wensen. Of het nu gaat om een compleet verzorgde dagtocht, een meerdaagse reis of een ritje van A naar B, de touringcar van Gebo Tours rijdt voor!

Blijven ontwikkelen

Wij blijven ontwikkelen. Jij ook? Of het nu gaat om een modern wagenpark dat uiterst veilig, comfortabel en duurzaam is of het opwekken van onze eigen energie voor kantoor en garage. Of het automatiseren van al onze bedrijfsprocessen, waardoor wij ons kunnen focussen op wat we echt fijn vinden, klanten blij maken! En dat vraagt continue ontwikkeling. Daarvoor hebben we onder andere ook onze Gebo Academy opgezet.

Wervingsdagen bij Gebo Tours

Meerdere malen per jaar organiseren wij een wervingsdag voor touringcarchauffeurs. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Een korte Impressie over Werken bij Gebo Tours

Aftermovie Gebo Tours Wervingsdagen (video via Youtbube)

Kom je ons (en jezelf) versterken?

Check dan gelijk al onze vacatures:

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...