Musicals en concerten

Musicals en Concerten

Wilt u een bus huren voor musicals of festivals? En genieten van een prettige reis met comfortabel busvervoer? Dan bent u bij Gebo Tours aan het juiste adres! Op onze website vindt u een grote diversiteit aan festivals en musicals waar wij u graag naartoe brengen. Hier vindt u precies wat u zoekt voor een compleet verzorgde tour. Van een kaartje kopen tot het veilig en comfortabel thuisbrengen, wij regelen het hele pakket.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Gebo Tours kunt u een bus huren voor festivals, musicals, schoolreisjes of andere gezellige dagjes uit. Het evenement kan werkelijk overal plaatsvinden. Onze deskundige buschauffeur pikt u en uw groepsgenoten op bij een afgesproken plaats en brengt u veilig naar de plek van bestemming. Tijdens de rit zorgt hij voor een comfortabele reis. Een zorgeloze tour naar het evenement van uw wensen.

Compleet verzorgd een bus huren voor musicals

Wij verzorgen comfortabele tochten naar de leukste musicals en concerten van Nederland. Het entreekaartje én het busvervoer koopt u voordelig bij Gebo Tours. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat iedereen er comfortabel bij zit en van de tour kan genieten van begin tot eind. Een bus huren voor festivals of musicals omvat meer dan alleen een busrit. Gebo Tours ziet de essentie van prettig, betrouwbaar, veilig en leuk vervoer.

Een bus huren voor festivals en andere grote evenementen

Naast de leukste musicals, kunt u bij Gebo Tours ook een bus huren voor festivals en andere grote en kleine evenementen. Wij zijn bekend met grote drukte tijdens evenementen, diverse parkeerterreinen, maar ook met het uitgebreide wegennetwerk van Nederland. Dit is een groot voordeel voor uw comfort tijdens iedere rit en zorgt voor veel gemak.

Ruim aanbod

Gebo Tours heeft een ruim aanbod aan musicals, concerten en festivals. Wat dacht u van de musical Soldaat van Oranje, De Vrienden van Amstel LIVE! of de Zwarte Cross? Er zit altijd wel iets voor u tussen! Wij proberen ons aanbod continu te verruimen, zodat er voor iedere doelgroep een leuke tour bij zit. Wij richten ons op de meest gewilde evenementen, maar zijn er ook voor de kleinschalige dagjes uit. Of u nu met collega’s, vrienden, familie of klasgenoten een leuke trip wilt maken, wij zorgen ervoor dat we altijd genoeg, divers aanbod hebben.

Comfortabel busvervoer

Alle tochten naar musicals en concerten zijn inclusief comfortabel busvervoer. Onze luxe touringcars zijn onder meer voorzien van airco, toilet en verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Ideaal voor een gezellig avondje uit. De stoelen zitten erg comfortabel, waardoor zelfs de langere ritten zeer goed te doen zijn. De buschauffeurs van Gebo Tours zorgen er daarnaast altijd voor dat iedereen zich op het gemak voelt en een fijne tour ervaart.

Een bus huren voor musicals of festivals? Zo geregeld

Heeft u interesse in het huren van een bus voor een of meerdere evenementen? Via ons aanvraagformulier kunt u heel eenvoudig onze brochure ontvangen en een keuze maken uit het gewenste festival, een mooie musical of een leuk dagje uit. Wij zorgen ervoor dat uw favoriete evenement binnen een mum van tijd voorzien wordt van prettig vervoer. Twijfelt u ergens over of heeft u specifieke wensen of vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat u graag te woord.

Meer informatie?

Voor vragen, opmerkingen of wensen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:00 – 17:00 uur. Neem contact met ons op via 0529 – 48 12 34 of gebruik het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast onze brochure ontvangen? Deze kunt u hier aanvragen.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

0529 48 12 34

info@gebo.nl

MA – ZA: 8:00 – 17:00

Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen