Kies een Dagtocht

De Vrienden van Amstel LIVE
De Vrienden van Amstel LIVE
vanaf € 138,- per persoon

Dagtochten

Een mooie dagtocht maken zonder dat je rekening hoeft te houden met het drukke verkeer, de beste route, het vinden van de juiste parkeerplek en niet te vergeten de veiligheid van je medereizigers. Als je dat voor ogen hebt, dan kies je voor één van de mooie busdagtochten van Gebo Tours. Je stapt dan in één van onze moderne touringcars op een afgesproken tijd en plaats. Nu kun je lekker gaan zitten en onderweg genieten van de omgeving en tegelijkertijd een gezellig babbeltje maken met je medereizigers. Natuurlijk stopt de buschauffeur onderweg als dat nodig is, zodat je de kans krijgt om even de benen te strekken, naar het toilet te gaan of een kopje koffie te drinken.

Busreizen in heel Nederland

Ons eigen Nederland is prachtig en uitermate geschikt voor het organiseren van busdagtochten. Met z’n allen een dag naar Amsterdam, naar Groningen of Maastricht. Geheel verzorgd inclusief lunch en diner als je dat wilt. De chauffeurs van Gebo Tours kennen hun adresjes wel en weten precies waar je gemoedelijk, lekker en voordelig kunt eten. Onze chauffeurs gaan graag met je mee en doen hun uiterste best om je zo comfortabel mogelijk te vervoeren.

Een bus huren voor een dag

Wil je graag met je hele familie, of met je vriendengroep een dagtocht maken met een bus? Dan is het goed om te weten dat je onze moderne touringcars ook kunt huren. Inclusief chauffeur, en dat is mooi meegenomen. Plan daarom gewoon een mooie dagtocht met verschillende bezienswaardigheden. Altijd een mooi moment om even de benen te strekken en te genieten van de omgeving met een hapje en een drankje. Wil je graag een bus huren voor een dag, en weet je precies wat je wilt? Neem dan gerust contact met ons op, dan zorgen wij dat er een touringcar en een chauffeur beschikbaar is.

Effe weg of een dagje uit

Bus dagtochten zijn in het bijzonder geschikt voor een dagje uit. Niet alleen voor de mensen die wat slechter ter been zijn, maar ook voor gezinnen en vrienden. Een bus huren voor een dag is al mogelijk als je een kleine groep mensen bij elkaar hebt die allemaal naar dezelfde bestemming willen gaan. Een dagje naar Giethoorn bijvoorbeeld, een dagje naar een legobeurs of een dagje naar Rotterdam. Van de bus overstappen in een boot en andersom. Busdagtochten maken dat allemaal mogelijk.

Dagtocht op maat of selectie uit ons aanbod Groepsdagtochten?

Omdat dit onze specialiteit is, hebben we een groot aantal mogelijkheden voor een dagtocht voor jullie groep geregeld. Deze vind je bij onze Groepsdagtochten. Dit is slechts een selectie voor het opdoen van inspiratie en het zien van de mogelijkheden! We kunnen iedere reis op maat maken naar de wensen van jullie groep.

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...