Wagenpark

Gebo Tours beschikt over een uitgebreid wagenpark met bijna 50 eigen touringcars. De capaciteit van onze bussen varieert van 40 tot 90 zitplaatsen. De 60- en 70-persoons touringcars zijn lage bussen met gemakkelijke in- en uitstapmogelijkheden. De luxe dubbeldekkers hebben een capaciteit van 85 tot 90 personen. Al deze touringcars zijn standaard voorzien van airconditioning, radio, dvd-speler, toilet, koffie-unit, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing en verstelbare rugleuningen en voetsteunen.


Extra comfort

De Tourist Class touringcars zijn indien gewenst om te bouwen in Comfort Class of Royal Class touringcars. Bij Tourist Class is de onderlinge stoelafstand 75 cm, is de stoel 30 graden verstelbaar en staat de voetsteun in een vaste stand. Bij Comfort Class is de onderlinge stoelafstand 85 cm, is de stoel 35 graden verstelbaar en is de voetsteun ook verstelbaar. Comfort Class reizen betekent dus meer beenruimte, meer comfort en daardoor meer genieten! In sommige touringcars is het mogelijk een aantal tafeltjes te plaatsen, waarbij u in groepjes tegenover elkaar kunt zitten. U heeft dan, afhankelijk van de capaciteit van de touringcar, wel een aantal zitplaatsen minder.


Vip-touringcar

Ook is het mogelijk een extra luxe touringcar te huren. Deze onderscheidt zich duidelijk ten opzichte van de overige voertuigen. Zo is de VIP touringcar voorzien van 51 comfort class zitplaatsen en is naast de standaard faciliteiten ook uitgerust met 4 tafeltjes, 14" LCD schermen met digitenne (in Nederland), Wifi, magnetron, koffie-unit en koelkast. Onze PEC Zwolle spelersbus is beschikbaar om de passagiers nét dat beetje extra luxe en comfort te bieden.


Minivans en minibusjes

Onze luxe minivans zijn uitermate geschikt voor vervoer van een kleiner gezelschap met 17 comfortabele zitplaatsen en 2 tafeltjes of 19 comfortabele zitplaatsen. De minivans zijn verder voorzien van airconditioning, radio, dvd-speler en verstelbare rugleuningen. Ook beschikken wij over meerdere 9 persoons-busjes, welke u zelf kunt besturen. Deze minibusjes worden verhuurd inclusief inzittendenverzekering. Wij zijn aangesloten bij de ANWB voor pechhulp onderweg en eventueel vervangend vervoer.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier.