Wagenpark

Wagenpark

Gebo Tours beschikt over een uitgebreid en gevarieerd wagenpark waar meer dan 80 eigen touringcars zijn gevestigd. Onze bussen bieden plek voor 40 tot 92 mensen, waarbij het het vermelden waard is dat de 60- en 70-persoons touringcars lage bussen zijn met gemakkelijke in- en uitstapmogelijkheden. Bovendien hebben wij luxe dubbeldekkers in huis, waar wij wel 85 tot 92 personen in kunnen vervoeren. Alle touringcars van Gebo Tours en Peereboom Touringcars zijn voorzien van veel comfort. Zo bieden wij airco, radio, dvd-speler, toilet, koffie-unit, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing, voetsteunen en verstelbare rugleuningen in onze touringcars.

Extra comfort
Bent u op zoek naar een touringcar met nog meer comfort? Dan hebben wij de Comfort Class of Royal Class touringcars voor u in ons wagenpark staan. Standaard reist u met een Tourist Class touringcar. Hierbij bedraagt de stoelafstand 75 cm en is de stoelleuning tot 30 graden verstelbaar. De onderlinge stoelafstand in een Comfort Class touringcar is 85 cm en de stoelleuning is maar liefst 35 graden verstelbaar.

Spelersbus PEC Zwolle
Een leuke optie in ons wagenpark is dat het mogelijk is om de spelersbus van PEC Zwolle te huren. Uiteraard onderscheidt deze bus zich ten opzichte van andere voertuigen uit ons wagenpark en zorgt het voor extra luxe en comfort. Meer informatie over vervoer met de spelersbus van de professionele voetballers uit Zwolle? Check het hier!

Minivans en minibusjes
Bent u met een klein gezelschap? Dan raden wij onze luxe minivans aan! Deze zijn voorzien van 17 comfortabele zitplaatsen en twee tafeltjes óf 19 comfortabele zitplaatsen. Bovendien beschikken zij van airconditioning, radio, dvd-speler en verstelbare rugleuningen. Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan!

Rolstoeltouringcar
Uiteraard houdt Gebo Tours ook rekening met mensen die minder goed ter been zijn. Voor hen hebben wij de rolstoeltouringcar in ons wagenpark staan. Zo kunnen ook reizigers die met een rolstoel te maken hebben van A naar B komen.

Busjes voor negen personen
Onze partner Gehuurd.nl beschikt over busjes voor negen personen die u ook nog eens zelf kunt besturen. Deze 9-persoons busjes worden verhuurd inclusief inzittendenverzekering en Gehuurd.nl is aangesloten bij de ANWB voor pechhulp en eventueel vervangend vervoer. Op hun website kunt u meer informatie over deze busjes vinden.