Sportreizen

Wil je een bus huren met je sportvereniging of een bus huren als sportreis? Gebo Tours is het adres voor de leukste reizen naar voetbalwedstrijden en evenementen. Daarnaast organiseren we ook diverse comfortabele bustours voor jouw sportvereniging naar de meest prachtige locaties. Je kunt bij ons terecht voor comfortabele, compleet georganiseerde sportreizen. Wij regelen de tickets, het ophalen en thuisbrengen en prettig vervoer in een van onze comfortabele bussen uit ons wagenpark.

Bus huren met sportvereniging

Ben je lid van een sportvereniging en zijn er plannen voor een gezellige sportreis? Gebo Tours kan allerlei diverse tours voor jullie organiseren. Of je nu slechts busvervoer nodig hebt van en naar het door jou gekozen sportpark of natuurgebied of dat je met een grote groep naar een voetbalwedstrijd wilt afreizen, wij maken het allemaal mogelijk. Een bus huren met je sportvereniging is zo gebeurd met het eenvoudige reserveringsformulier.

Plan jullie sportreis

Bus huren voor sportreis

Soms is er niets leuker dan met een hele groep vrienden, sportvrienden, familie of collega’s afreizen naar een spannende sportwedstrijd. Gebo Tours biedt hierin de ideale service met een ruim assortiment. Van begin tot eind wordt het allemaal voor je geregeld. Je kunt hier tickets kopen voor je favoriete sportwedstrijd en zelf aangeven met hoeveel personen je wilt afreizen. Vervolgens maken wij de reservering rond voor je en kun je op de dag zelf genieten van een compleet verzorgde busreis van ophalen tot thuisbrengen.

Ervaren en uniek bedrijf

Een bus huren voor sportreizen gaat er bij ons iets unieker en comfortabeler aan toe dan je wellicht gewend bent. In de loop der jaren heeft Gebo Tours namelijk een schat aan ervaring opgedaan in het organiseren van sportieve evenementenreizen voor zowel groepen als individuele reizigers. Dit resulteert niet alleen in het verlenen van een optimale service tijdens onze tours, maar ook in een hoge mate van klantgerichtheid. Onze service start bij het eerste contact met jou en eindigt pas wanneer iedereen veilig thuis is.

Voetbal, wielrennen of Formule 1

Waar moet je aan denken bij een bus huren als sportreis-onderdeel? Wij bieden niet alleen reizen binnen Nederland, maar gaan ook out of the box. Je kunt hierbij denken aan reizen naar de wedstrijden uit de Premier League in Engeland en de Bundesliga in Duitsland. Voor de buitenlandse reizen bieden we alleen vervoer, niet de entree.

Tijdens het lopende voetbalseizoen kunnen wij bovendien diverse aantrekkelijke reizen naar speciale wedstrijden uit de Champions League, EK kwalificaties en andere spannende Europese competities voor je organiseren. Ook voor reisjes naar de Tour de France in Parijs of een spannende Formule 1 reis is Gebo Tours jouw partner. Voor deze reizen bieden we alleen vervoer, niet de entree.

Meer dan alleen sportreizen

Bij ons kun je een bus huren voor sportreizen, maar ook voor veel diverse andere evenementen. Wij organiseren ook leuke schoolreisjes, musicaltrips, groepsdagtochten en bedrijfsuitjes. Voor iedere wens en ieder thema realiseren wij een comfortabele bus met airco, verstelbare stoelen en genoeg beenruimte. Een compleet verzorgd uitje is wat Gebo Tours jou biedt.

Speciale wensen?

Heb je vragen aan ons over de sportreizen of evenementen? Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij je voorzien van de beste tips.

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...