Heb je een bijzonder project op vervoersgebied, zoals studentenvervoer, pendelvervoer of een bedrijfsfeest? Maatwerk en totale ontzorging is onze specialiteit. Voor efficiënt vervoer van grote groepen mensen naar een evenement, congres of publieksevenement zit je bij ons altijd goed! Of het nu gaat om 500 of meer dan 10.000 personen: Wij regisseren het gehele proces. Met een modern, veelzijdig en schoon wagenpark, ISO-certificeringen en moderne maatwerksoftware verzorgen wij naadloos en graag het personenvervoer van uiteenlopende organisaties en bedrijven.

Een meedenkende vervoerspartner

Het échte onderscheidende vermogen van Gebo Tours is dat we enorm oplossingsgericht zijn. We denken altijd mee en bieden snelle service aan onze klanten. Zo kunnen zij vertrouwen op hoogstaande kwaliteit voor een goede prijs. Naast het op maat gemaakt vervoer kan Gebo Tours ook adviseren bij logistieke uitdagingen en coördineren op de dag van jouw evenement. Ook als je graag catering in de bussen wilt hebben, dan zorgen wij daarvoor. Heb je dus specifieke wensen? Laat ze aan ons weten en we komen er samen ongetwijfeld uit!

Onze jarenlange ervaring en het persoonlijke klantencontact zorgen er voor dat vele opdrachtgevers jaarlijks gebruik blijven maken van onze diensten. Overheden, universiteiten, hogescholen en bedrijven behoren tot de lange lijst van referenties.

Ons onderscheidend vermogen

Advies

Door oog voor detail en jarenlange ervaring voorkomen we vooraf eventuele problemen waardoor het vervoer vlekkeloos verloopt.

Het logistieke voortraject

Niet alléén het vervoer maar ook het gehele logistieke traject organiseren we vlekkeloos voor je. Vanaf het begin denken we mee en nemen we een gedeelte van de organisatie over van je. Locaties, routes, opstappunten en reistijden stemmen we vakkundig op elkaar af.

Eén projectleider

Je hebt gedurende het gehele project één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Onze projectleiders hebben jarenlange ervaring op het gebied van evenementenvervoer. Ze zijn in staat om jouw vervoersaanvraag snel en accuraat om te zetten in een passend voorstel en een concreet vervoersplan. Door deze korte communicatielijn kunnen we direct inspringen op nieuwe en actuele situaties: in de voorbereiding op jouw evenement, maar ook ter plaatse!

Coördinatie ter plaatse

Gebo Tours heeft jarenlange ervaring met coördinatie/begeleiding van bussen en instapbegeleiding van de bezoekers ter plaatse.

Case Tribe Sports

Tribe Sports wordt volledig ontzorgd door Gebo Tours, die niet alleen zorgt voor het vervoer zelf, maar ook voor eventuele logistieke uitdagingen, vergunningen en andere administratieve taken. Deze totale ontzorging stelt ons in staat om ons volledig te richten op onze corebusiness zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over het transportaspect.

Modern wagenpark met dekking in heel Nederland en Europa

Met meer dan 80 moderne touringcars in verschillende formaten en goed opgeleide chauffeurs gaan wij complexere personenvervoervraagstukken graag met jou aan. Daarnaast onderhouden we een netwerk van collega-touringcarbedrijven met wie wij samen een complete dekking in Nederland en heel Europa kunnen realiseren. Zo hebben we altijd voldoende capaciteit om grote hoeveelheden personenvervoer te regelen. Van A tot Z, van deur tot deur.

Onze touringcars voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Ze zijn allemaal voorzien van Euro 6 motoren, de meest duurzame in de markt. In onze touringcars passen 17 tot 92 personen. Onze ervaren en bekwame chauffeurs zijn gewend om hiermee door heel Europa te reizen. Hiervoor volgen zij dan ook ieder jaar verschillende trainingen zodat zij zich blijven doorontwikkelen.

ISO 9001-2015, ISO 14001-2015 én ISO 39001:2012

Om jou als klant maximale garanties te kunnen bieden op het gebied van comfort, veiligheid en milieu, is Gebo Tours vol trots ISO 9001-2015, ISO 14001-2015 en ISO 39001:2012 gecertificeerd. Hiervoor worden op regelmatige basis audits uitgevoerd, dus het is echt een kwaliteitskeurmerk.

Case Partou

De complexiteit en grootte van dit project zorgde ervoor dat de bussen overal op tijd aanwezig moesten zijn en door een strakke planning is dit ook gelukt. Het vervoer werd als prettig ervaren en de communicatie tijdens dit event was ook goed. Het was fijn om op de hoogte te zijn van de status tijdens het event, maar we waren ook gerustgesteld doordat er genoeg overleg mogelijk was. Wij hadden een positieve ervaring dankzij Gebo Tours bij toch wel een heel belangrijk aspect van een event: het vervoer.

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op

Naam(Vereist)
Vraag, opmerking, suggesties?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...