Ben je als gemeente of scholengemeenschap een aanbesteding aan het voorbereiden op het gebied van personenvervoer? Gebo Tours schrijft graag in en heeft volop ervaring met bijvoorbeeld gym- en zwemvervoer, dagritten inclusief of exclusief entree en meerdaagse ritten. We denken graag mee en schrijven graag in als het bij ons past. Met een modern, veelzijdig en schoon wagenpark, ISO-certificeringen en moderne maatwerksoftware verzorgen wij naadloos het personenvervoer van uiteenlopende organisaties en bedrijven.

Een meedenkende vervoerspartner

Het échte onderscheidende vermogen van Gebo Tours is dat we enorm oplossingsgericht zijn. We denken altijd mee en bieden snelle service aan onze klanten. Zo kunnen zij vertrouwen op hoogstaande kwaliteit voor een goede prijs. Heb je dus specifieke wensen? Laat ze aan ons weten en we komen er samen ongetwijfeld uit!

Modern wagenpark met dekking in heel Nederland en Europa

Met meer dan 80 moderne touringcars in verschillende formaten en goed opgeleide chauffeurs gaan wij complexere personenvervoervraagstukken graag met jou aan. Daarnaast onderhouden we een netwerk van collega-touringcarbedrijven met wie wij samen een complete dekking in Nederland en heel Europa kunnen realiseren. Zo hebben we altijd voldoende capaciteit om grote hoeveelheden personenvervoer te regelen. Van A tot Z, van deur tot deur.

Onze touringcars voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Ze zijn allemaal voorzien van Euro 6 motoren, de meest duurzame in de markt. In onze touringcars passen 17 tot 92 personen. Onze ervaren en bekwame chauffeurs zijn gewend om hiermee door heel Europa te reizen. Hiervoor volgen zij dan ook ieder jaar verschillende trainingen zodat zij zich blijven doorontwikkelen.

ISO 9001-2015, ISO 14001-2015 én ISO 39001:2012

Om jou als klant maximale garanties te kunnen bieden op het gebied van comfort, veiligheid en milieu, is Gebo Tours vol trots ISO 9001-2015, ISO 14001-2015 en ISO 39001:2012 gecertificeerd. Hiervoor worden op regelmatige basis audits uitgevoerd, dus het is echt een kwaliteitskeurmerk.

Prijs én kwaliteit

Wanneer we ons inschrijven, dienen we een prijs in op basis van een rittenbak, want de prijs is altijd een gunningscriterium. Uiteraard staat de kwaliteit van onze dienstverlening altijd hoog in het vaandel. Daarom vertellen we bij onze inschrijving ook graag over onze certificeringen, duurzaamheid, uitgebreide en moderne vloot en continue scholing van de chauffeurs. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Onderwijspool

Bij Gebo hebben we een onderwijspool met chauffeurs die uitermate geschikt zijn voor het vervoeren van basis- en middelbare scholen. Deze chauffeurs staan stevig in hun schoenen, zijn stressbestendig maar houden ook van een geintje. Hieruit selecteren we een aantal vaste chauffeurs ten behoeve van de herkenbaarheid van de gemeente of scholengemeenschap.

Gebo Academy

Continu doorontwikkelen van personeel middels (doelgroepgerichte) cursussen. Niet alleen theorie maar ook situaties nabootsen in de praktijk. Dit is bijvoorbeeld nuttig bij calamiteiten.

Meer over Gebo Academy

Uitgebreid wagenpark

Wij hebben meer dan 80 bussen, allen voorzien van Euro 6 motoren, verspreid over 3 locaties: De Goorn, Harderwijk, Nieuwleusen. Hierdoor is er altijd een geschikte bus in de nabije omgeving in het geval van incidenten of spoed.

Bekijk wagenpark

Ervaring met grote vervoersopdrachten

Gebo Tours is huisvervoerder van vele scholengemeenschappen (Veluwse Onderwijsgroep, Pieter Zandt, Groevenbeek) maar ook van Effeweg.nl, Zoover Sports & Events.

De schoolreisspecialist van Nederland

Vertrouw op onze goede connecties met vele bestemmingen.

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op:

Naam(Vereist)
Vraag, opmerking, suggesties?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...