Busverhuur / Touringcarverhuur


U wilt een bus huren, maar hoe pakt u dat aan?
Het is heel simpel, bij Gebo Tours!

Vraag hieronder direct uw vrijblijvende offerte aan:


Reisgegevens

Vertrektijd
Aankomsttijd
Vertrektijd terug
LET OP! Vul het werkelijke aantal personen in. De busprijs is hiervan namelijk afhankelijk!

Ja Nee
Opmerkingen: (beschrijf hier het programma van de reis zo nauwkeurig mogelijk)

Uw gegevens

Dhr.Mevr.


 
Ja, ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ontvang nieuws en aanbiedingen van Gebo Tours
Kopie van uw aanvraag ontvangen?

* verplichte velden

Belangrijk informatie omtrent het coronavirus
  • Ons bedrijf volgt de hygiënemaatregelen van de overheid nauwgezet op en heeft het ingezette materieel zorgvuldig gereinigd. Passagiers worden gewezen op de extra getroffen maatregelen.
  • In verband met voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus. In aanvulling op artikel 8 van de algemene vervoer- en reisvoorwaarden van Busvervoer Nederland is de vervoerder niet aansprakelijk voor schade die ontstaat vanwege het niet in acht nemen van de maatregelen of het niet opvolgen van de aanwijzingen van vervoerder.
  • Onze offerte is gebaseerd op het maximaal aantal reizigers per touringcar. Indien de maximale zitplaatsbezetting als gevolg van het beleid van het RIVM of overheid wordt aangepast volgt er een herberekening van uw offerte.
  • Wij bieden de mogelijkheid om mondkapjes te verzorgen tijdens uw reis, hiervoor geldt een toeslag van € 1,- per mondkapje. U dient dit bij bevestiging van de offerte door te geven, of uiterlijk 10 dagen voor vertrek.

Wij zijn een specialist in de verhuur van bussen en touringcars van groot tot klein. Gebo Tours is hét adres om een touringcar te huren voor uw groep. Of het nu gaat om een korte rit van A naar B, een volledige dagtocht of een meerdaagse reis, Gebo Tours heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen!

Uitvoering bussen
Ons wagenpark bestaat uit een diversiteit aan bussen van 40 tot 90 zitplaatsen. De bussen voor 60 tot 70 personen zijn vrij uniek, aangezien het géén dubbeldekkers met trappen zijn, maar bussen met lage in- en uitstapmogelijkheden. Heel geschikt voor mensen die moeilijk te been zijn. Gebo Tours beschikt ook over luxe dubbeldekkers met een capaciteit van maar liefst 85 tot 90 personen; efficiënt op reis met een groot gezelschap.

Mochten er rolstoelpassagiers mee reizen, dat is geen probleem! Gebo Tours kan ook een liftbus voor u reserveren.

De hierboven genoemde touringcars zijn uitgerust met airconditioning, radio, dvd-speler, toilet, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing, verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Indien gewenst kunt u een Comfort Class of Royal Class bus, eventueel zelfs met een aantal tafels reserveren.

Klik hier voor meer informatie over ons wagenpark.

Veiligheid en innovatie
Gebo Tours is al jarenlang ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd en beschikt over het aanvullend ANVR-veiligheidsdocument. Met het verkrijgen van dit certificaat is aangetoond dat de bedrijfsprocessen voldoen aan de wet- en regelgeving en dat er streng wordt toegezien op de veiligheid, kwaliteit van de dienstverlening en naleving van arbeids- en rusttijden. Jaarlijks worden de bedrijfsprocessen getoetst door een onafhankelijke certificeringsinstantie.

Verder heeft Gebo Tours een handhavingsconvenant met IL&T, wat betekent dat de beheersmaatregelen voor veiligheid, kwaliteit en interne controle uitzonderlijk goed zijn. Gebo Tours onderscheidt zich hiermee ten opzichte van haar concurrenten. Voor de klant betekent dit een extra zekerheid en waarborging van de kwaliteit.

Bekwame chauffeurs
Onze touringcarchauffeurs zijn een onmisbare schakel in het geheel. Door middel van beroepsgeoriënteerde opleidingen zijn zij getraind om alle passagiers veilig en comfortabel te vervoeren. We richten ons hierbij voornamelijk op het verder waarborgen van kwaliteitseisen, vaardigheden op onder meer het sociale vlak en hulpverlening bij calamiteiten.

Gedurende de winterperiode zijn de banden uitgerust met zogenaamde M&S Banden en hebben de chauffeurs sneeuwkettingen bij zich wanneer de weg- en weersomstandigheden hierom vragen.

Een andere innovatie die Gebo Tours heeft, is de invoering van een TomTom-systeem in iedere touringcar. Vanaf kantoor kunnen de touringcars precies gevolgd worden, zodat er direct en adequaat ingegrepen kan worden bij onvoorziene vertragingen, calamiteiten of ander oponthoud.

Qua comfort, service en veiligheid bieden wij u de maximale zekerheid!
Gebo Tours is dan ook de vaste busvervoerder van o.a. Sunweb Vakanties, Effeweg.nl, de KNVB en PEC Zwolle.


Een bus huren, hoe werkt dat?
Wij krijgen regelmatig de vraag: "Ik wil graag een bus huren hoeveel kost dat?" Dit is van meerdere zaken afhankelijk, dus we kunnen u niet direct een prijs geven. Om u inzicht te geven in hoe het gaat als u bij Gebo Tours een bus huurt, hebben wij het even voor u op een rijtje gezet. Klik hier >>


Meer weten over onze bussen of een offerte aanvragen?

Meer informatie over Gebo Tours en uitbreidingsopties voor uw reis vindt u hier.

Om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij u diverse cateringmogelijkheden. Deze vindt u hier.

Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met Gebo Tours op telefoonnummer 0529-481234 of via ons contactformulier. Wij kunnen u dan uitgebreid informeren over de diverse mogelijkheden voor een éénmalige huur van een touringcar inclusief chauffeur of voor een contract voor het regelmatig vervoeren van groepen.