Dagtochten

Een mooie dagtocht maken zonder dat je rekening hoeft te houden met het drukke verkeer, de beste route, het vinden van de juiste parkeerplek en niet te vergeten de veiligheid van je medereizigers. Als je dat voor ogen hebt, dan kies je voor één van de mooie bus dagtochten van Gebo Tours. Je stapt dan in één van onze moderne touringcars op een afgesproken tijd en plaats. Nu kun je lekker gaan zitten en onderweg genieten van de omgeving en tegelijkertijd een gezellig babbeltje maken met je medereizigers. Natuurlijk stopt de buschauffeur onderweg als dat nodig is, zodat je de kans krijgt om even de benen te strekken, naar het toilet te gaan of een kopje koffie te drinken.

Busreizen Nederland

Ons eigen Nederland is prachtig en uitermate geschikt voor het organiseren van bus dagtochten. Met z’n allen een dag naar Amsterdam, naar Groningen of Maastricht. Geheel verzorgd inclusief lunch en diner als u dat wilt. De chauffeurs van Gebo Tours kennen hun adresjes wel en weten precies waar u gemoedelijk, lekker en voordelig kunt eten. Wil je er graag een dagje tussenuit in eigen land, kijk dan even bij het tabblad Busreizen Nederland voor een mooi overzicht. Onze chauffeurs gaan graag met u mee en doen hun uiterste best om u zo comfortabel mogelijk te vervoeren.

Een bus huren voor een dag

Wil je graag met je hele familie, of met je vriendengroep een dagtocht maken met een bus? Dan is het goed om te weten dat je onze moderne touringcars ook kunt huren. Inclusief chauffeur, en dat is mooi meegenomen. Plan daarom gewoon een mooie dagtocht met verschillende bezienswaardigheden. Altijd een mooi moment om even de benen te strekken en te genieten van de omgeving met een hapje en een drankje. Wil je graag een bus huren voor een dag, en weet je precies wat je wilt? Neem dan gerust contact met ons op, dan zorgen wij dat er een touringcar en een chauffeur beschikbaar is.

Effe weg of een dagje uit

Bus dagtochten zijn in het bijzonder geschikt voor een dagje uit. Niet alleen voor de mensen die wat slechter ter been zijn, maar ook voor gezinnen en vrienden. Een bus huren voor een dag is al mogelijk als je een kleine groep mensen bij elkaar hebt die allemaal naar dezelfde bestemming willen gaan. Een dagje naar Giethoorn bijvoorbeeld, een dagje naar een legobeurs of een dagje naar Rotterdam. Van de bus overstappen in een boot en andersom. Bus dagtochten maken dat allemaal mogelijk.

Gezellige busreizen in Nederland

Natuurlijk is dat leuk. Een bus huren voor een dag om vervolgens met al je collega’s te raden naar de mogelijke bestemming. Waar je heen gaat is echter nog een verrassing. Het spreekt voor zich dat de chauffeur allang op de hoogte is, maar ook hij of zij zal dit geheim echt niet verklappen. Een dagje teambuilding zit namelijk vol raadselen maar is ook altijd heel gezellig en gevuld met smakelijke hapjes.

Op schoolreis met kinderen en leerkrachten?

Gebo Tours beschikt over een modern en goed onderhouden wagenpark met bussen die geschikt zijn voor kleine groepen tot 19 personen en grote groepen tot 90 personen. Gezellig met de hele klas of groep op schoolreis gaan onder begeleiding van Gebo Tours is dan ook geen enkel probleem. Indien gewenst verzorgen wij de schoolreis zelfs met een tussenstop voor een lunch en een vooraf besproken en geregelde entree tot de locatie. Wil jij graag een bus huren voor een dag uit, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Groepsdagtochten

Gezellig met z’n allen een dagje uit, naar een musical of een wedstrijd bezoeken. Met onze groepsdagtochten stap je in een van onze bussen voor een volledig verzorgd dagje uit met uw team, vereniging of collega’s. Onze bussen zijn allemaal voorzien van een toilet, DVD en een airconditioning. Het is zelfs mogelijk om onderweg een kopje koffie te drinken. Onze chauffeurs zijn allemaal ervaren en zien het steeds opnieuw als een groot voorrecht om mensen veilig te kunnen vervoeren. Ieder jaar opnieuw volgen ze een cursus zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen en steeds met plezier voor hun reizigers klaarstaan.

Heeft u vragen over of interesse in onze dienstverlening? Neem contact op!

Uw dagje uit, het schoolreisje van uw kinderen of jaarlijkse teamuitje wilt u natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. Wij denken graag met u mee om uw dagje uit tot een groot succes te brengen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om dit te organiseren en kunnen we u complete ontzorgen. Neem gerust contact met ons zodat we uw wensen en vragen kunnen bespreken.

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of maak gebruik van ons contactformulier.

MA – ZA: 8:00 – 17:00