Vandaag strijken we neer in Drenthe, waar we het Cultuurhistorisch streek- en handkarrenmuseum de Wemme zullen bezoeken en in de middag zult u uw ogen uitkijken bij het Museum van Papierknipkunst. Het is ongekend wat er allemaal mogelijk is met papier en een schaar! Tussendoor wordt de inwendige mens uiteraard niet vergeten.
  • Unieke museale ervaringen
  • Dynamische tentoonstellingen
  • Volledige dag verzorging
Jullie groepsdagtocht naar “Groepsdagtocht Gezelligheid in Drenthe – 029”
Regel een bus

Na vertrek rijden we rechtstreeks naar Museum de Wemme in Zuidwolde. Hier worden we ontvangen met koffie en een Wemmekoek. Dit museum heeft ieder jaar een andere expositie, u vindt er een grote verzameling handkarren en in de boomgaard is ook ieder jaar een vernieuwde beeldenexpositie. U krijgt een rondleiding door het museum. Naast het museum staat de edeltingieterij Tin-Art. Deze heeft een wisselende collectie eenmalige stukken, evenals een grote sortering tinnen sieraden en voorwerpen. De tingieter geeft een leuke demonstratie.

Hierna is het tijd geworden voor een lekkere lunch, hiervoor gaan we naar Museumherberg de Ar in Westerbork. Naast lekker eten zult u hier uw ogen uitkijken. U bent hier echt even terug in de tijd!

Dan verwacht men u bij het Museum van Papierknipkunst voor een boeiende rondleiding. Het Museum van Papierknipkunst presenteert nationale en internationale papierknipkunst van bekende en minder bekende kunstenaars. Er is eeuwenoude knipkunst, maar ook recent gemaakt werk te zien. Ook zal er een knipseldemonstratie worden gegeven. We sluiten deze dag af met een heerlijk driegangendiner op de terugreis.

Inclusief:

Vertrektijd: ca. 09.15 uur
Terugkomst: ca. 20.00 uur

Personen€ p.p. (vanaf)
30-34€ 89,50
35-39€ 83,75
40-44€ 79,50
45-50€ 76,25
Wordt het gezelligheid in Drenthe?
Plan jullie groepsdagtocht!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...