Joppe is een dorpje in de Gemeente Lochem, gelegen in de nabijheid van Deventer en Zutphen. Met de Gorsselse Hei in de directe omgeving zit u wat natuurschoon betreft gebakken bij deze dagtocht. En het Bosrestaurant Joppe is hier ook nog eens gevestigd, in combinatie met hen bieden wij u deze verrassende en ontspannen dagtocht aan.
  • Pittoreske natuurtour met gids
  • Culinair genot in het bosrestaurant Joppe
  • Ontspannen dag in de natuur
Jullie groepsdagtocht naar “Groepsdagtocht Joppe & een heerlijke proeverij van advocaat – 070”
Regel een bus

We vertrekken wat later op de ochtend vanaf uw opstapplaats en rijden via een mooie route naar Joppe. Aangekomen bij het bosrestaurant wordt u ontvangen met koffie en een soesje. Daarna stapt u weer in de touringcar om onder leiding van een gids de highlights van de omgeving van Joppe en Gorssel te verkennen. De gids laat u de mooiste plekjes ontdekken.

Bij terugkomst staat er een lekkere surprise lunch voor u klaar met diverse lunchitems van de chef in één gang geserveerd. Heerlijke verwennerij! Na de lunch vindt er nog een proeverij van advocaat plaats met meerdere soorten en smaken advocaat. Ter afsluiting is er nog een consumptiepauze (voor eigen rekening) voordat we weer huiswaarts vertrekken.

Inclusief:

Vertrektijd: ca. 09.30 uur
Terugkomst: ca. 16.15 uur

Bijzonderheden:
Tip: deze tocht is heel leuk te combineren met een bezoek aan Museum More in Gorssel
Niet mogelijk op dinsdag

Personen€ p.p. (vanaf)
30-34€ 59,75
35-39€ 55,00
40-44€ 49,50
45-50€ 46,75
51-54€ 46,25
55-62€ 46,00
63-70€ 45,75
Wordt het Joppe & een heerlijke proeverij van advocaat?
Plan jullie groepsdagtocht!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...