Leeuwarden, de historische hoofdstad van Friesland, wordt ook wel eens de stad met wel 100 namen genoemd. Leeuwarden, Liwwadden, Ljouwert en Lintwarde, zomaar een greep uit de benamingen voor deze prachtige stad.
  • Verken Leeuwarden op een unieke manier
  • Culinaire verwennerij in historische sfeer
  • Vrije tijd voor persoonlijke ontdekkingen
Jullie groepsdagtocht naar “Groepsdagtocht Leeuwarden, stad vol cultuur – 007”
Regel een bus

Wist u dat er een toren staat die schever is dan de toren van Pisa? U vindt er veel kunst op straat en in 2018 was Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa.

Vandaag starten we deze leuke dag met een kop koffie en heerlijke appeltaart bij ‘In de Brouwerij’. Dit is een groot restaurant met een inpandige brouwerij. Het historische pand is zeer zeker de moeite waard! Hierna stapt u in de Citytrain voor een rit van 45 minuten door het centrum van Leeuwarden. Dit is inclusief een audiotour. Bij terugkomst staat er bij het restaurant een heerlijk twaalfuurtje voor u klaar. Zo bent u klaar voor de rest van de middag!

In de middag heeft u vrije tijd om zelf Leeuwarden te ontdekken. Een terrasje, lekker winkelen of misschien wat cultuur snuiven? Met plezier regelen wij eventueel een programma voor u. Zo is het erg leuk om rondgeleid te worden door het historische pand van ‘In de Brouwerij’ en kunt u hier een bierproeverij doen van speciaal bier en fruitige biercocktails (ook heel populair bij de dames en uiteraard ook alcoholvrij mogelijk). Maar denkt u ook eens aan Museum de Grutterswinkel of het Fries Museum.

De reis is standaard zonder een diner, maar is uiteraard prima uit te breiden met een stop voor een maaltijd op de terugreis.

Inclusief:

Vertrektijd: ca. 09.00 uur
Terugkomst: ca. 18.30 uur

Bijzonderheden:
Indien er gebruik wordt gemaakt van een wisselprogramma is deze dagtocht voor meer mensen geschikt.
Op vrijdag kan de bus niet voor het restaurant stoppen in verband met markt

Personen€ p.p (vanaf)
30-34€ 67,50
35-39€ 61,75
40-44€ 57,50
45€ 54,25
Wordt het Leeuwarden?
Plan jullie groepsdagtocht!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...