Vlakbij Assen kunt u bij Fruitbedrijf, Pluktuin en Imkerij Goense terecht voor een heel gezellige en fruitige dag uit!
  • Fruitig ontvangst
  • Interactieve imkerij ervaring
  • Pluktrein avontuur
Jullie groepsdagtocht naar “Groepsdagtocht Met de pluktrein & de Imkerij – 025”
Regel een bus

Het is gelegen in Marwijksoord, een Drents gehucht gelegen in de prachtige natuur te midden van het Nationaal Beek en Esdorpenlandschap Drentsche Aa. Er worden zwarte, rode, witte en blauwe bessen, frambozen, bramen, kruisbessen en appels geteeld.

Na vertrek rijden we via een mooie route naar Marwijksoord waar u in de mooie en sfeervolle ontvangstruimte welkom wordt geheten met koffie en iets lekkers. Hierna start voor de helft van de groep de rondleiding over het fruitbedrijf met een heuse ‘pluktrein’. Deze is voorzien van een lage instap. U kunt proeven van diverse fruitsappen en fruitwijnen. De andere helft van de groep gaat starten met de interactieve presentatie over de imkerij. Hierbij zijn veel materialen aanwezig welke u kunt zien, voelen en ervaren.

Net na de middag staat er een heerlijke en royale koffietafel voor u klaar met veel eigen producten zoals jam en honing. Dan is het tijd voor het middagprogramma, waarbij de groepen en activiteiten worden omgedraaid. In de middag is er nog een workshop kaarsen maken van echte bijenwas. Vooraf en tijdens de uitleg wordt heerlijk boerenijs geserveerd. Na afloop kunt u een bezoek brengen aan de Landwinkel, met heel veel leuke streekgebonden producten. Eind van de middag vertrekken we dan weer huiswaarts. 

Inclusief:

Vertrektijd: ca. 09.30 uur
Terugkomst: ca. 16.45 uur

Personen€ p.p. (vanaf)
30-34€ 72,25
35-39€ 67,50
40-44€ 64,00
45€ 61,00
Wordt het Met de pluktrein & de Imkerij?
Plan jullie groepsdagtocht!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...