Paleis het Loo heeft een grootschalige renovatie gehad en is weer toegankelijk voor publiek. Het is prachtig geworden en uw bezoek zeker waard!
  • Grootschalig gerenoveerd!
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Enkele bestemming (1x)
Jullie groepsdagtocht naar “Groepsdagtocht Paleis het Loo – nieuw in 2024!”
Plan jullie groepsdagtocht

U kunt op deze plek zien hoe de Oranjes woonden en werkten door de jaren heen. Meer dan drie eeuwen lang was dit het zomerpaleis van de Oranjes. In het Paleis wordt u door middel van een audioverhaal meegenomen in haar rijke en bijzondere geschiedenis.

De tuinen zijn absoluut indrukwekkend te noemen, neemt u ook zeker de tijd om hiervan te genieten! U ziet de tuinen zoals haar eerste bewoners het graag wilden. Verder kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen in de Koninklijke stallen en koetshuizen. Hier vindt u onder andere rijtuigen en sledes van de Oranjes.

We vertrekken in de ochtend vanaf uw vertrekplaats om rond het middaguur bij Paleis het Loo aan te komen. Allereerst gaat u hier aan tafel voor een heerlijke broodjeslunch met soep en kroket. Daarna heeft u rustig de tijd om het Paleis, de tuinen en de stallen en koetshuizen te bekijken (op eigen gelegenheid). Met uw eigen telefoon of tablet en een koptelefoon kunt u in het Paleis de audiotour volgen. Tegen betaling is het ook mogelijk om hier ter plaatse een apparaat voor te lenen. Een rondleiding door de tuinen of de koetshuizen behoort ook tot de mogelijkheden. We sluiten het bezoek weer gezamenlijk af met een kop koffie of thee met gebak, daarna vertrekken we huiswaarts.

Inclusief

Vertrek: ca. 11.00 uur
Aankomst: ca. 17.30 uur

Bijzonderheden:

Personen€ p.p. (vanaf)
30-34€ 75,50
35-39€ 71,75
40-44€ 68,75
45-50€ 66,75
51-54€ 66,25
55-62€ 66,00
63-70€ 65,75
Wordt het Paleis het Loo?
Plan jullie groepsdagtocht

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...