In het Groningse Boerakker vindt u een bijzonder bedrijf van de familie de Kreij. Zij hebben namelijk een struisvogelboerderij en u kunt daar een hele gezellige excursie doen! Alles is er in stijl, zelfs de lampen zijn van eieren en veren!
  • Unieke struisvogelervaring
  • Culinaire verwennerij in stijl
  • Authentieke souvenirs en struisvogelproducten
Jullie groepsdagtocht naar “Groepsdagtocht Struisvogels kijken! – 002”
Regel een bus

Rond de middag wordt u ontvangen met een goed verzorgde broodmaaltijd met soep. Dan is het tijd geworden voor de excursie, die start met een korte film over het dagelijks leven van een struis- vogel op het bedrijf van de familie de Kreij, gevolgd door een korte presentatie waarbij u alles leert over de struisvogel, zijn gedrag en de producten die zij voortbrengen.

Buiten gaat u de struisvogels (emoe’s, nandoe’s en alpaca’s) van heel dichtbij bekijken. U kunt ze zelfs aanraken en voeren. Maar pas op! Struisvogels kunnen ook heel gevaarlijk zijn… Soms zijn er ook kleine alpaca’s te zien. Na de rondleiding kunt u nog even in de winkel gaan kijken voor een souvenir of een van de vele struisvogelproducten. Voor iedereen is er nog een kop koffie (2x) met een heuse struisvogeleierkoek, daarna keren we via een mooie toeristische route huiswaarts.

Inclusief

Vertrektijd: ca. 10.30 uur
Terugkomst: ca. 17.00 uur

Personen€ p.p. (vanaf)
30-34€ 49,75
35-39€ 46,00
40-44€ 43,25
45-50€ 41,00
51-54€ 40,50
55-60€ 40,25
Wordt het Struisvogels kijken?
Plan jullie groepsdagtocht!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...