Over Gebo Tours


Gebo Tours is een touringcarbedrijf, gevestigd in Nieuwleusen op slechts 19 kilometer van Zwolle.

Gebo Tours is gespecialiseerd in:

  • Busverhuur, wij beschikken over een zeer modern wagenpark, met bussen van 19 tot 90 personen!

  • Geheel verzorgde schoolreizen inclusief entree en lunch;

  • Dagtochten naar steden/musicals/sportwedstrijden en concerten bijv. Amstel Live, Soldaat van Oranje, wedstrijden van het Nederlands Elftal en dagjes Amsterdam en Huishoudbeurs;

  • Groepsdagtochten, waarbij voor uw groep de gehele organisatie van uw dagje uit wordt overgenomen. Een kopje koffie met gebak, de lunch, activiteiten, of is er iets anders wat u wenst? Wij verzorgen dit graag voor u!


Wagenpark
De ruim 70 eigen moderne touringcars van Gebo Tours bieden alle comfort die u zich wensen kunt. Ze zijn voorzien van toilet, DVD, airconditioning, een koffie-unit en dubbele beglazing. Zo kunt u optimaal genieten van uw reis. De capaciteit per touringcar varieert van 30 tot 92 personen. Onze touringcars worden bestuurd door ervaren en bekwame chauffeurs, die gewend zijn door heel Europa te reizen. Ieder jaar volgen zij trainingen op allerlei gebied om zich zo te blijven ontwikkelen.
Bekijk hier meer informatie over ons wagenpark >>

Onderhoud
Tevens heeft Gebo Tours een eigen werkplaats en onderhoudsteam met ervaren en gekwalificeerde monteurs.


Peereboom Touringcars
Sinds augustus 2019 is Peereboom Touringcars onderdeel van Gebo Tours. Peereboom Touringcars is gevestigd in De Goorn (Noord-Holland) en biedt ons de mogelijkheid om u ook in Amsterdam en omstreken te voorzien van passend busvervoer.

Smit Reizen
Sinds april 2016 is Smit Reizen Harderwijk onderdeel van Gebo Tours. Er is een standplaats in Harderwijk en ook diverse bussen zijn met het Smit Reizen logo bestickerd.

TAD Tours
Daarnaast is TAD Tours sinds september 2015 onderdeel van Gebo Tours. Deze handelsnaam opereert vanuit Nieuwleusen.TAD Tours heeft geen eigen vestiging meer.

Gebo Academy
Gebo Academy is het opleidingsinstituut van Gebo Tours. Gebo Academy biedt onder andere de volgende opleidingen en cursussen aan: Rijbewijs D, Rijbewijs D+E, Cursussen voor code 95. Lees hier meer

ISO 9001:2015 én ISO 14001:2015
Gebo Tours is ISO 9001-2015 en ISO 14001-2015 gecertificeerd, om u als klant maximale garanties te kunnen bieden op het gebied van comfort, veiligheid en milieu.
Lees hier meer >>

Tom Tom systemen
Een andere ontwikkeling die Gebo Tours de laatste tijd heeft doorgemaakt is de invoering van een TomTom-systeem in iedere touringcar. Vanaf kantoor kunnen de touringcars precies gevolgd worden, zodat er direct en adequaat ingegrepen kan worden bij vertragingen, calamiteiten of ander oponthoud.

Effeweg.nl, Bolderman Excursiereizen en Zoover Sports and Events
Gebo Tours is ook de vaste vervoerder van Effeweg.nl, Bolderman Excursiereizen en Zoover Sports and Events. Meer informatie over de reizen van deze bedrijven vindt u hier:

Effeweg.nl
088 10 30 800
www.effeweg.nl
Bolderman Excursiereizen
0318 58 09 58
www.bolderman.nl
Zoover Sports and Events
085 08 68 300
www.zooversportsevents.nlWilt u meer van ons weten? Neem dan gerust contact op met ons kantoor tijdens werkdagen van 08.00 - 17.00 uur. Daarbuiten zijn wij voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar.

Klik hier voor meer informatie over bushuur / touringcarverhuur
Klik hier voor onze algemene voorwaarden