Over Gebo Tours


Gebo Tours is een touringcarbedrijf, gevestigd in Nieuwleusen op slechts 19 kilometer van Zwolle.

Gebo Tours is gespecialiseerd in:

  • Busverhuur, wij beschikken over een zeer modern wagenpark, met bussen van 19 tot 90 personen!

  • Geheel verzorgde schoolreizen inclusief entree en lunch;

  • Dagtochten naar steden/musicals/sportwedstrijden en concerten bijv. Amstel Live, Soldaat van Oranje, wedstrijden van het Nederlands Elftal en dagjes Amsterdam en Huishoudbeurs;

  • Groepsdagtochten, waarbij voor uw groep de gehele organisatie van uw dagje uit wordt overgenomen. Een kopje koffie met gebak, de lunch, activiteiten, of is er iets anders wat u wenst? Wij verzorgen dit graag voor u!


Wagenpark
De ruim 70 eigen moderne touringcars van Gebo Tours bieden alle comfort die u zich wensen kunt. Ze zijn voorzien van toilet, DVD, airconditioning, een koffie-unit en dubbele beglazing. Zo kunt u optimaal genieten van uw reis. De capaciteit per touringcar varieert van 30 tot 92 personen. Onze touringcars worden bestuurd door ervaren en bekwame chauffeurs, die gewend zijn door heel Europa te reizen. Ieder jaar volgen zij trainingen op allerlei gebied om zich zo te blijven ontwikkelen.
Bekijk hier meer informatie over ons wagenpark >>

Onderhoud
Tevens heeft Gebo Tours een eigen werkplaats en onderhoudsteam met ervaren en gekwalificeerde monteurs.


Samenwerking Betuwe Express
Onze hernieuwde samenwerking met Betuwe Express (60 touringcars) in Herveld is ook goed om te noemen. Hierdoor zijn wij namelijk in staat om een groot deel van Nederland te bestrijken en kunnen wij ook bij (zeer) grote groepen efficiënt touringcars inzetten.

ISO 9001:2015 én ISO 14001:2015
Gebo Tours is ISO 9001-2015 en ISO 14001-2015 gecertificeerd, om u als klant maximale garanties te kunnen bieden op het gebied van comfort, veiligheid en milieu.
Lees hier meer >>
ILT en handhavingsconvenant
Begin 2014 ontvangt Gebo Tours het handhavingsconvenant van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT). In dit convenant zijn allerlei afspraken vastgelegd die Gebo Tours gemaakt heeft met het ILenT met betrekking tot het toezicht houden op en de naleving van de rij- en rusttijdenwet. Het voordeel hiervan is dat er continue controle is op deze wetgeving, in plaats van steekproefsgewijs, waardoor we de naleving tot in detail kunnen optimaliseren. Ook dit is een vooruitgang op veiligheidsgebied!


Tom Tom systemen
Een andere ontwikkeling die Gebo Tours de laatste tijd heeft doorgemaakt is de invoering van een TomTom-systeem in iedere touringcar. Vanaf kantoor kunnen de touringcars precies gevolgd worden, zodat er direct en adequaat ingegrepen kan worden bij vertragingen, calamiteiten of ander oponthoud.

Effeweg.nl, Bolderman Excursiereizen en Sunweb Sports and Events
Gebo Tours is ook de vaste vervoerder van Effeweg.nl, Bolderman Excursiereizen en Sunweb Sports and Events. Meer informatie over de reizen van deze bedrijven vindt u hier:

Effeweg.nl
088-10 30 800
www.effeweg.nl
Bolderman Excursiereizen
0318 58 09 58
www.bolderman.nl
Sunweb Sports and Events
088 10 30 750
www.sunwebsportsevents.nlWilt u meer van ons weten? Neem dan gerust contact op met ons kantoor tijdens werkdagen van 08.00 - 17.30 uur. Daarbuiten zijn wij voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar.

Klik hier voor meer informatie over bushuur / touringcarverhuur
Klik hier voor onze algemene voorwaarden