Over ons

In Nieuwleusen, op slechts 19 kilometer van Zwolle, is touringcarbedrijf Gebo Tours gevestigd.

Gebo Tours is gespecialiseerd in:

De verhuur van bussen (wagenpark met bussen van 17 tot 92 personen)

Schoolreizen (inclusief entree en lunch) en groepsreizen, waarbij wij de hele organisatie van de groepsreis op ons nemen. Denk hierbij aan koffie met gebak, een lunch, de activiteiten en alles wat u maar wenst.

Daarnaast verzorgen wij ook dagtochten naar verschillende steden, musicals, sportwedstrijden of concerten. Vrienden van Amstel Live, wedstrijden van het Nederlands elftal en de Huishoudbeurs zijn hier bekende voorbeelden van.

Wagenpark

Ons uitgebreide wagenpark is voorzien van meer dan 80 eigen touringcars, die u alle comfort bieden wat u maar wenst. Onze touringcars zijn onder anderen voorzien van toilet, DVD, airco, een koffie-unit en dubbele beglazing, waardoor u zo veel mogelijk kunt genieten van uw (groeps)reis. In onze touringcars passen 17 tot 92 personen, waarbij er een beroep wordt gedaan op ervaren en bekwame chauffeurs die gewend zijn om door heel Europa te reizen. Hiervoor volgen zij dan ook ieder jaar verschillende trainingen zodat zij zich blijven doorontwikkelen.

Onderdeel van Gebo Tours

Onderhoud

Gebo Tours beschikt ook over een eigen werkplaats. Hier zorgt een onderhoudsteam met ervaren en gekwalificeerde monteurs ervoor dat onze touringcars altijd up-to-date blijven.

Peereboom Touringcars

Sinds 2019 is Peereboom Touringcars onderdeel van Gebo Tours. Het is gevestigd in het Noord-Hollandse De Goorn, wat ervoor zorgt dat wij sindsdien ook de mogelijkheid hebben om u in Amsterdam en omstreken te voorzien van passend busvervoer.

Smit Reizen

Een ander bedrijf dat – sinds april 2016 – onderdeel is geworden van Gebo Tours, is Smit Reizen uit Harderwijk. Zo is er nu ook een standplaats in Harderwijk.

TAD Tours

Ook TAD Tours, waarvan de handelsnaam opereert vanuit Nieuwleusen, is onderdeel geworden van Gebo Tours en dat is al het geval sinds september 2015. TAD Tours heeft geen eigen vestiging meer.

Gebo academy

Goed om te weten is dat Gebo Tours met Gebo Academy over een eigen opleidingsinstituut beschikt. De Gebo Academy bied verschillende opleidingen en cursussen aan, zoals rijbewijs D, rijbewijs D+E, en cursussen voor Code 95. Meer weten? Dat kan hier!

ISO 9001-2015 én ISO 14001-2015

Om u als klant maximale garanties te kunnen bieden op het gebied van comfort, veiligheid en milieu, zijn wij blij om u te kunnen vertellen dat Gebo Tours ISO 9001-2015 en ISO 14001-2015 gecertificeerd is.

Tom Tom systemen

De invoering van een TomTom-systeem in iedere touringcar is een ander voorbeeld van de ontwikkeling die Gebo Tours in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Zo kunnen alle touringcars vanaf kantoor precies worden gevolgd, wat er weer toe leidt dat wij direct en adequaat kunnen ingrijpen bij vertragingen, oponthoud of andere calamiteiten.

Onze partners

Gebo Tours kan ook met trots laten weten dat het de vaste vervoerder is van Effeweg.nl, Bolderman Excursiereizen en Zoover Sports en Events. Daarnaast werken we nauw samen met HelloBUS. Meer weten over de reizen van deze bedrijven? Check dan de websites eens!

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Op werkdagen zijn wij tussen 08.00 uur en 17.00 uur altijd bereikbaar. Noodgeval? Dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.