Op naar een onvergetelijk schoolreisje vol avontuur en plezier in Park Tivoli!
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Amusementspark Tivoli”
Plan jullie schoolreisje

Het bosrijke pretpark in Berg en Dal, bij Nijmegen, biedt een overvloed aan leuke attracties en speeltoestellen waar basisschoolkids van groep 1 t/m 6 eindeloos plezier aan zullen beleven.

Van een spannende achtbaan tot spetterende botsboten, trampolines en een zweefmolen – er is voor ieder wat wils.

Zelfs als het weer niet helemaal meezit, hoeven de pret en avonturen niet te stoppen. De binnenspeeltuin staat klaar voor nog meer plezier. Het pretpark is niet alleen ontzettend leuk, maar ook veilig, kindvriendelijk én betaalbaar.

Gratis begeleider per 15 kinderen

Tijdens het schoolreisje kan de hele dag genoten worden van onbeperkte toegang tot alle attracties, speeltoestellen en midgetgolf. Daarnaast krijgt 1 begeleider per 15 kinderen gratis toegang tot het pretpark en het parkeren is gratis.

Maak je schoolreis compleet

Trek gekregen na een spannend ritje in de achtbaan, het ronddraaien in de Choco Kopjes of een vlucht in 't Vliegende Piraatje? Het schoolreispakket kan worden uitgebreid met o.a. friet, snacks, ijs, slush en nog meer lekkers.

Even ontspannen

Ook de begeleiders worden niet vergeten. In het overzichtelijke pretpark zijn voldoende zitgelegenheden waar zij kunnen genieten van de spelende kinderen, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Wordt het Amusementspark Tivoli?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...