Met je klas op avontuur tussen de apen? Dat is leuk én leerzaam. Tussen de loslopende apen, in ons groene bos, ontdekken leerlingen hoeveel ze op apen lijken. Een uitdagend schoolreisje voor het basis- en voortgezet onderwijs! Komen jullie apen spotten?
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Apenheul”
Regel een bus

Leerlingen staan oog in oog met verschillende soorten apen en ontdekken dat wij mensen best veel op apen lijken! En de echte speurneuzen kunnen proberen alle 33 apensoorten te spotten met onze speurkaart. Langs de route vind je de leukste na-aap opdrachten. Kun je zo ver springen als een sifaka? Of bewaar je net zo goed je evenwicht als een doodshoofdaap? Natuurlijk kunnen de kids door het hele park de aap uithangen in onze speeltuinen.  

Bezoek twee gorillagroepen
In Apenheul vind je ook indrukwekkende krachtpatsers van wel 180 kilo: gorilla’s! Herken jezelf in de grootste, sterkste en zwaarste apen die er bestaan. Dit jaar spot je zelfs een tweede gorillaman in het park: Banjoko! Beide zilverruggen hebben een eigen eiland waar ze hun eigen gorillagroep leiden. Ontdek wat ze eten, hoe snel ze kunnen rennen en maak je spieren maar los: ben je net zo sterk als zo’n imposante zilverrug? Probeer het maar!

Ben je klaar voor een dag vol avontuur en plezier, midden in de bossen van Apeldoorn op de Veluwe?

Apenheul, het leukste uitje tussen de apen!

Jouw schoolreis in Apenheul:

Wordt het Apenheul?
Plan jullie schoolreisje!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...