Waar avontuur, plezier en het authentieke Wilde Westen samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!
  • Meer dan 30 attracties
  • Spannende shows & entertainment
  • Overzichtelijk park
  • Veilige speelomgeving
  • Verschillende arrangementen voor een volledig verzorgde dag
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Attractiepark Slagharen”
Plan jullie schoolreisje

Hét schoolreisje voor cowboys & cowgirls.

Stap binnen in de betoverende wereld van Attractiepark Slagharen. Waar het Wilde Westen tot leven komt en avonturen op je wachten! Ontdek de magie van het oude frontier met een moderne twist, waar jij en je klas kunnen genieten van een onvergetelijke dag vol plezier en opwinding.

Beleef het Wilde Westen!

Maak kennis met het echte cowboyleven terwijl je door de sfeervolle straten van het park waant, waar elk detail de rijke geschiedenis van het Wilde Westen weerspiegelt. Randy & Rosie begroeten je met hun aanstekelijke enthousiasme, je dag is niet compleet zonder hun een high five te geven. Maar pas op voor de Red Bandits, zij staan klaar om je uit te dagen!

Gold Rush

Waag je aan de Gold Rush en ervaar de sensatie van een echte goudkoorts! Deze spannende achtbaan neemt je mee op een razendsnelle reis door het mijngebied, met adembenemende bochten en onverwachte wendingen. Voel de wind door je haren en de opwinding in je buik terwijl je de goudkoorts van dichtbij ervaart.

Spanning, sensatie én gezelligheid

Bij Attractiepark Slagharen draait het niet alleen om spanning en sensatie, maar ook om gezelligheid en vermaak voor de hele klas. Ontdek de meer dan 30 attracties, shows en het straatentertainment. Hier vind je voor elk wat wils.

Laat je betoveren door de unieke sfeer van Attractiepark Slagharen, waar het Wilde Westen tot leven komt en avonturen op je wachten. Breng quality time door met je familie of vrienden en beleef een dag vol onvergetelijke momenten. Maak herinneringen die een leven lang meegaan in het hart van het Wilde Westen!

Maak je schoolreis compleet

Kies voor een combinatiepakket, inclusief een smakelijke lunch of andere arrangementen in combinatie met toegang tot het attractiepark, tegen aantrekkelijke tarieven. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om alleen entree tot het park te kiezen.

Op zoek naar een schoolkamp dat nooit vergeten zal worden?

Blijf overnachten in het vakantiepark van Slagharen met onbeperkt toegang tot het attractiepark. Maak een keuze uit onze verschillende accommodaties waaronder de Wigwam deluxe of de Nevada.

Zet je cowboyhoed op, trek je laarzen aan en maak je klaar voor een dag vol plezier en avontuur in Attractiepark Slagharen.

Meer dan 30 attracties

Slagharen is een attractiepark in het gelijknamige gebied, gelegen in Overijssel, dat bij veel mensen bekend en geliefd is. Het is dan ook niet gek dat veel klassen naar Slagharen op schoolreisje gaan. Met meer dan 30 attracties is er voor alle kinderen genoeg te doen, of ze nu van spannende of juist wat rustigere attracties houden. Zo zijn er bijvoorbeeld met de Gold Rush en de Mine Train twee spectaculaire achtbanen, maar kunnen de kinderen ook kiezen voor wat minder intense attracties als de Magic Bikes, de Ripsaw Falls of The Eagle. Tel daar attracties als The Pirate en Free Fall bij op en u zult merken dat de kinderen de dag van hun leven hebben tijdens het Slagharen schoolreisje. Daarnaast is er van alles te beleven tijdens de verschillende (theater)shows en biedt Slagharen ook de mogelijkheid om te zwemmen in het Waterpark Aqua Mexicana. Wie wil dat nou niet?

Wordt het Attractiepark Slagharen?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...