De ideale schoolreisbestemming voor jong & oud!
  • Veilig & Veelzijdig
  • Betaalbaar, tot wel 50% korting!
  • Voor Jong & Oud
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Avonturenpark Hellendoorn”
Plan jullie schoolreisje

Ruim 30 attracties voor jong & oud

Avonturenpark Hellendoorn heeft met ruim 30 attracties voor iedereen het perfecte aanbod. Door de kindvriendelijke opzet is het park overzichtelijk en veilig. Naast de attracties zijn er shows van Kareltje & Jasmijn, swing je lekker mee bij de minidisco of kan je op de foto met Baba, de parkmascotte, tijdens de Meet & Greet.

Avonturenpark Hellendoorn presenteert nieuwe achtbaan RidderStrijd

Aan de horizon van Avonturenpark Hellendoorn verschijnt vanaf seizoen 2024 een extra blikvanger: de spectaculaire familie-achtbaan RidderStrijd.

De achtbaan, met ‘luchtstrijdwagens’ die met bijna 50 kilometer per uur draaiend over de baan vliegen, vertelt het verhaal over de meedogenloze draak Balagos. Vier moedige dorpelingen gingen het gevecht met hem aan, en dat gevecht wordt nu gesymboliseerd in de vierde rollercoaster van het Avonturenpark. Door de combinatie van storytelling, spinnende voertuigen en de mate van thematisering wordt RidderStrijd een unieke toevoeging.

Hellendoorn schoolreisje, al jaren populair bij leerlingen

Besluit u om naar Hellendoorn te gaan met schoolreisje, dan kunnen we u vertellen dat er van alles te doen is in dit attractiepark in het gelijknamige dorp, gelegen in Overijssel. Met de vele attracties die aanwezig zijn in het park hoeven alle leerlingen, zowel jong als oud, zich geen moment te vervelen. De echte avonturiers kunnen zich uitleven in de achtbaan Balagos, de Wild Waterval of het Drakennest, terwijl er uiteraard ook attracties zijn die wat minder spanning met zich meebrengen. Denk dan bijvoorbeeld aan de Draaimolen, het Avonturenrad of de Dombomolen. Tel daar de verschillende eetgelegenheden, het waterpark Aquaventura Slidepark en de vele andere attracties bij op en we weten zeker dat de kinderen een schoolreisje naar Hellendoorn beleven die ze niet meer zullen vergeten!

Dus reserveer nu en jouw volgende avontuur begint in Avonturenpark Hellendoorn!

Wordt het Hellendoorn?
Plan jullie schoolreisje!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...