Een schoolreisje waarbij jong en oud zich op en top vermaakt, zowel binnen als buiten!!
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Cowboy & Indianen Speelreservaat”
Plan jullie schoolreisje

De leukste dag van het schooljaar

Cowboy & Indianen Speelreservaat biedt een dag vol plezier, beleving, spanning en lekker eten en drinken! De hele dag kunnen de kinderen onbezorgd klimmen, klauteren en glijden in de vele speeltoestellen. Voor de echte durfals is er een heuse free-fall glijbaan. Terwijl de kinderen zich uitleven, genieten de juffen en meesters van een heerlijke kop koffie of thee. Uiteraard met een goed uitzicht over het speelgedeelte.

Regen of zonneschijn, bij ons zit je altijd goed. Naast het ruime speelaanbod binnen heeft Cowboy & Indianen Speelreservaat ook nog eens een fantastische buitenspeeltuin en kinderboerderij.

Super leuk is het dat de kinderen, juffen en meesters ook een balletje kunnen slaan op de Glow in the dark midgetgolfbaan of op de Western midgetgolfbaan.

All-in pakket tegen een betaalbare prijs

Weer of geen weer…. het schoolreisje kan altijd doorgaan bij Cowboy & Indianen Speelreservaat.

Een topdag voor de kinderen, juffen en meesters! Alles wordt verzorgd, van ontvangst door een echte cowboy tot en met de limonade en friet aan toe.

Het arrangement bestaat uit: entree, frietjes met frikadel of kroket, een ijsje en onbeperkt ranja, voor de meesters en juffen onbeperkt koffie/thee en bij aankomst een plak cake.

Voor alle kinderen een gratis terugkomkaartje.

Cowboy & Indianen Speelreservaat, het leukste binnen en buiten speelparadijs voor jong en oud!

Wordt het Cowboy & Indianen Speelreservaat?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...