Aan de rand van Hanzestad Deventer halen kinderen hun hart op in het overdekte zwemparadijs van ‘Belevingscentrum De Scheg’.
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje De Scheg”
Plan jullie schoolreisje

Volop zwemplezier bij De Scheg in Deventer!

Hier ga je samen met bewoner ‘Dave de Viking’ op spetterend avontuur in zwembad de Blue Lagoon. De waanzinnige glijbanen maken dit zwembad erg geliefd bij jong en oud.

Duik in de wildwaterbaan Gletsjer Slide. Deze 80 meter lange glijbaan stroomt met een reuzevaart naar beneden, langs scherpe bochten en draaikolken. Roetsj met z’n allen van de familieglijbaan Lava Slide. Wie is het eerste beneden? Deze supersnelle familie glijbaan laat je in een turbo snelheid in het water plonsen. Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht! Deze reuzeglijbaan met bijzondere lichteffecten slingert je rond het zwemparadijs.

Voor de allerjongste is er plek om te spelen met water en zand!

Zwemmen of Schaatsen?

Van medio oktober tot medio maart kun je bij De Scheg schaatsen op de “meest gezellige kunstijsbaan van Nederland”. Op het IJsplein is genoeg ruimte om te oefenen met een rekje of pirouettes te draaien op kunstschaatsen. En dan is er uiteraard ook nog de 400-meter baan.

In de wintermaanden kun je bij De Scheg dus terecht voor een unieke combinatie van zwemmen én schaatsen!

Wordt het zwemmen of schaatsen?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...