Het Dolfinarium: het meest spetterende schoolreisje dat er bestaat!
  • Met drie educatieve programma’s
  • Speurtocht door het park met het gratis dieren paspoort
  • Yes! Voor de leerlingen een gratis toegangskaartje voor een tweede bezoek.
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Dolfinarium”
Plan jullie schoolreisje

De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jullie droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit! En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Wauw!

Ook te gek: De interactieve presentatie met Californische zeeleeuwen in het Zeeleeuwen College! Jij stapt - zeker weten - voor je lol in de schoolbanken voor deze interactieve presentatie over de fysieke- en gedragseigenschappen van deze bijzondere diersoort.

Een dag vol plezier!

Acht prachtige voorstellingen, met als klap op de vuurpijl de presentatie het Zeeleeuwen College en de dolfijnenvoorstelling Oceanica.

Een dag Dolfinarium is een dag vól speelplezier. Ontdek de vier stoere speeltuinen en de waterattractie Waterpret. Hebben jullie de waterglijbanen al uitgeprobeerd? Samen met je klasgenoten van de glijbaan, dat wordt dikke pret!

Leer de natuur te beschermen

Samen met jouw klas op een leerzaam avontuur? Ontdek ons educatief lesprogramma, waarin jullie exclusief op bezoek gaan bij walrussen en dolfijnen. Wie weet verdienen jullie zelfs wel het diploma ‘Beschermer van de oceaan’!

Kiezen jullie voor het Dolfinarium?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...