Het bijzondere van Drouwenerzand Attractiepark is dat je na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van alle attracties en speeltoestellen, maar ook onbeperkt kunt genieten van vers fruit, verse dagsoep, belegde broodjes, frites, snacks, koffie, thee, limonade én ijs!
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Drouwenerzand Attractiepark”
Plan jullie schoolreisje

Perfecte schoolreisbestemming t/m groep 8!

Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. Maak een gezellig rondje met de trein of ga de lucht in met de Wild West Swing. Deze gaat maar liefst 12 meter hoog, durf jij erin? Voor de stoere durfals zijn er o.a. de gave attracties Freak Out, Para Jump, XLR8 en Break Dance. Doe je het liever wat rustiger aan, dan klim je in de Dierenmolen op een vrolijke koe of in de Dumbo in een vliegende olifant. In 2021 kwamen er voor de kleintjes 2 nieuwe attracties bij; de Teacups en een Mini-rad. Naast de vele attracties kun je ook klimmen, klauteren, springen, schommelen en ravotten op speeltoestellen en trampolines. De terrassen (zowel overdekt als buiten) geven de begeleiding de gelegenheid om, onder het genot van koffie/ thee of lekkere snack, een oogje in het zeil te houden.

Kinderen en veiligheid staan centraal

Een schoolreis hoort gezellig, veilig en onbezorgd te zijn, waar nog lang over nagepraat wordt. Drouwenerzand Attractiepark bezorgt u en uw leerlingen graag deze dag! Bij elke attractie staat een medewerk(st)er, het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de kinderen kunnen net zo vaak in de attractie als ze willen, zonder lange wachtrijen. Zijn er kinderen die rekening dienen te houden met een dieet of allergie, laat het ons weten dan houden we er rekening mee.

Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
Plaats: Drouwen
Inclusief: alle attracties, vers fruit, belegde broodjes, frites, diverse snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs.

Wordt het Drouwenerzand Attractiepark?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...