Ga dit jaar met de hele klas (of zelfs school) naar Duinrell. Je vindt er meer dan 40 attracties en 21 glijbanen voor alle leeftijden. Het park is overzichtelijk en door de centrale ligging in de randstad is het de ideale schoolreisbestemming.
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Duinrell”
Plan jullie Schoolreisje

Schoolreisje naar Duinrell met Gebo Tours

Kinderen de schooldag van het jaar bezorgen, dragen wij met Gebo Tours graag aan bij. Duinrell is een pretpark in Wassenaar – nabij Den Haag – dat meer dan een miljoen bezoekers per jaar trekt. Er is van alles te beleven als u naar Duinrell gaat met school en de kinderen hoeven zich er dan ook geen moment te vervelen. Zo zijn er bijvoorbeeld liefst 41 attracties te vinden in het attractiepark, zoals de Splash, de Kikkerachtbaan en botsautootjes. Daarnaast is er ook een groot zwemparadijs aanwezig, wat Het Tikibad heet. Dit indrukwekkende zwemparadijs ligt in het midden van het park en bestaat uit onder meer bubbelbaden, een golfslagbad en liefst zestien (!) glijbanen, terwijl we het dan nog niet eens hebben gehad over de populaire Lazy River. Goed om te weten is overigens wel dat u apart dient te betalen bij een bezoek aan het Tikibad.

Naar Duinrell met vervoer van Gebo Tours?

Wenst u veilig en professioneel vervoer naar Duinrell en weer terug naar school? Gebo Tours beschikt over allerlei touringcars die u naar uw schoolreisje naar Duinrell (en uiteraard weer retour) kunnen brengen. Bovendien zorgen we niet enkel voor het Duinrell vervoer, maar kunnen we u ook nog eens ondersteunen bij de organisatie van de schoolreis naar Duinrell.

Wordt het Duinrell?
Plan gelijk je Schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...