Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling.
  • Het is net een sprookje
  • Hoge vroegboekkorting
  • Begeleiders voor gereduceerd tarief via Gebo
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Efteling”
Plan jullie schoolreisje

De Efteling – Een wereld vol wonderen

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Geniet elk moment van het jaar In de Efteling geniet je samen elk moment van het jaar. Word in de lente betoverd door prachtige bloesems en geniet in de zomer van de extra lange dagen. Laat je in de herfst omverblazen door de vele kleuren in het Sprookjesbos en zie de Efteling in de winter veranderen in een sprookjesachtige witte wereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme Vreugdevuren.

Impressie de Efteling (video via Youtbute)

Nuttige Info over de Efteling

  • Er geldt een vroegboekkorting bij boekingen voor 1 april (‚ā¨ 5,00 korting per persoon).
  • In het basisonderwijs mag er op 4 leerlingen, 1 begeleider voor het scholentarief mee.
  • In het voortgezet onderwijs is dit 1 begeleider op 8 leerlingen.
  • Wil je meer begeleiders meenemen? Dan kan dit voor het groepstarief.
  • Met Pasen gesloten

Schoolreisje naar de Efteling met Gebo Tours

Heeft u met uw klas een schoolreis naar de Efteling in het vooruitzicht, maar bent u daarvoor nog druk op zoek naar vervoer? Dan kunnen wij van Gebo Tours u daarvoor een ideale oplossing bieden! Bij Gebo Tours bent u namelijk niet alleen op de goede plek voor Efteling vervoer; we nemen u ook nog eens de organisatie uit handen. Zo regelen we bijvoorbeeld de entreetickets voor uw groepsreis naar de Efteling met school en kunnen we ook nog verschillende andere arrangementen voor u bijboeken. Denk dan bijvoorbeeld aan wat lekkers voor de kinderen tussendoor, zoals een broodje, wat drinken of een ijsje. Meer weten over een schoolreis naar de Efteling met Gebo Tours? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, neem direct contact op met onze specialisten of vraag onze brochure aan!

Naar de Efteling met school zorgt voor onbeperkt vermaak

De Efteling: heel veel mensen zullen er in hun jongere jaren ongetwijfeld zijn geweest. Voor schoolreis is de Efteling dan ook bij uitstek een goede locatie om eens heen te gaan. Dit park in Kaatsheuvel verveelt nooit en de kinderen zullen zich tijdens een schoolreisje naar de Efteling geen moment vervelen. Het is een themapark voor alle leeftijden, dat bol staat van allerlei dingen waarmee de kinderen zich tijdens de schoolreis opperbest zullen vermaken. Denk bijvoorbeeld aan attracties als de Fata Morgana, de Python en de Vliegende Hollander, maar ook aan diverse speeltuinen en verschillende (water)shows. En dan hebben we het nog niet eens over het welbekende sprookjesbos gehad!

Er is dus van alles te zien en te beleven tijdens uw schoolreisje naar de Efteling. Vanzelfsprekend moet er tussendoor ook wat gegeten en gedronken worden en daar zijn verschillende opties voor. U kunt ervoor kiezen om wat te kopen bij één van de eettentjes, maar dat wordt met een hele klas vol kinderen wellicht wat onoverzichtelijk. Het is ook een optie om ons het eten te laten regelen. Als we dit van tevoren even goed door bespreken, zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat dit goed komt. Een andere mogelijkheid is ook nog om een eigen lunch mee te nemen en deze te nuttigen op de Gondoletta. Op deze sfeervolle bootjes kunnen u en de kinderen lekker rustig op het water genieten van de lunch en zo het park ook vanaf het water leren kennen.

Wordt het de Efteling?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...