Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzichtelijk voor de begeleiders.
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Familiepark Plaswijckpark”
Plan jullie schoolreisje

Familiepark Plaswijckpark, voor een onvergetelijke dag vol buiten- en binnenpret!

Speelwijck

In de speeltuin van Plaswijckpark kan je onbeperkt ravotten, klimmen en klauteren. Race door de verkeerstuin, vlieg over het water in de kabelbaan of sjees van de supersnelle Kangaroetsjjj. Kom lekker spetteren in de Havenspeeltuin of speel binnen in het Huis in de Heuvel, waar je kan springen op trampolines, spuiten met badschuim of kruipen door een wirwar van geheime tunnels en gangen.

Dierenwijck

In de dierentuin van Plaswijckpark kom je dieren tegen die je nog nooit hebt gezien. Weet jij wat een vari, een nandoe of een alpaca is? Je kan in Dierenwijck ook je vaartechnieken testen op de Vlottenvaart! Of ravot je rot in de Avonturenbeek.

Wandelwijck

Picknicken en verstoppertje spelen was nog nooit zo leuk! In Wandelwijckkom je helemaal tot rust en geniet je volop van de natuur.

Spelen en leren tegelijk?

Met een educatief programma kunnen kinderen spelenderwijs leren. Word een kabouter of superspeurder. De programma’s zijn beschikbaar voor diverse leeftijden en niveaus en kosten 2 euro per leerling. Trek gekregen van al dat ravotten, klauteren en speuren? Kies dan voor een lekker menu in Restaurant in de Heuvel.

Wordt het Familiepark Plaswijckpark?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...