En dan is het zover. Je bent je aan het oriënteren voor een van de leukste dagen van het schooljaar! Hier wordt natuurlijk het hele jaar naar uit gekeken. In plaats van zitten en luisteren in de klas: kunnen de kinderen lekker hun gang gaan met klimmen, springen & glijden bij FunFestijn
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje FunFestijn”
Plan jullie schoolreisje

Binnen en buiten speeltuin FunFestijn Medemblik

Wij hebben een overzichtelijke indoorspeeltuin met plaats voor 125 kinderen! Is het mooi weer? Dan kunnen de kinderen ook nog eens lekker buiten spelen op bijvoorbeeld de grote airtrampoline. Die is altijd succes verzekerd. De juffen en meesters hebben eigenlijk geen omkijken naar de kinderen, maar meedoen kan natuurlijk wel!


Wij bieden een arrangement met onbeperkte limonade met als lunch patatjes, want die kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een schoolreisje!

Een schoolreisje kan op elke doordeweekse dag gevierd worden bij ons. Op maandag geldt een minimaal aantal van 40 kinderen. De overige dagen zijn we gewoon geopend en is er geen minimum. Wij kunnen in overleg de speeltuin besloten houden voor jullie eigen klassen.

Meer actie of variatie op één dag? Combineer dan een bezoek aan FunFestijn met bijvoorbeeld het Oorlogsmuseum in Medemblik of kasteel Radboud.

Wordt het FunFestijn?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...