Hans en Grietje - het meest magische schoolreisje van Nederland
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Hans & Grietje”
Regel een bus

Een verzorgd dagje uit met de klas waar we alles uit jouw handen nemen? Boek nu het meest magische schoolreisje van Nederland! Bij Hans & Grietje bevinden zich vier zalen met ieder hun eigen magie, verschillende speelplaatsen voor de kinderen, glijbanen, een eigen bakkerij en onze open keuken waar we met de gietijzeren pannen de lekkerste pannenkoeken bakken. Inclusief onbeperkt limonade voor de kinderen en koffie/thee voor volwassenen, overheerlijke pannenkoeken, fruit én een ijsje. Een schoolreisje naar Hans & Grietje is voor ieder kind (én begeleider) een spectaculaire belevenis. Wedden dat de kinderen nog maanden praten over dit schoolreisje?

Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de “achtertuin” van Amsterdam, is een betoverend sprookje te vinden! Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Sprookjes worden werkelijkheid en je stoutste dromen komen uit...

Je boekt een onvergetelijke en avontuurlijke dag bij Hans & Grietje al vanaf twintig kinderen. Niet in (school)vakanties, weekenden en/of feestdagen.

Foto Impressie Hans & Grietje

Wordt het Hans & Grietje?
Plan jullie schoolreisje!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...