Beleef het LEUKSTE schoolreisje bij Hof van Eckberge in Eibergen (Achterhoek)! Het 25.000m2 grote park barst van avontuurlijke faciliteiten en uitdagende speelplekken. De schoolreisarrangementen zijn altijd inclusief eten en drinken, en gemakkelijk uit te breiden met een ijsje, educatieve dierenspeurtocht of een activiteit!
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Hof van Eckberge”
Plan jullie schoolreisje

Belevingspark en dierentuin Hof van Eckberge

Beleef het leukste schoolreisje bij belevingspark Hof van Eckberge in Eibergen! Ontdek bijzondere diersoorten in de dierentuin of ga op avontuur in de grote binnen én buitenspeeltuin. Volop vermaak voor alle leeftijden!

Bij mooi én bij slecht weer de beste bestemming!

In ons 25.000m2 grote park beleef je volop avontuur bij mooi én bij slecht weer! Klimmen en klauteren in de grote binnen én buitenspeeltuin, bijzondere diersoorten ontdekken in de dierentuin, waan je een onderzoeker in ons reptielenhuis, gooi een strike op onze bowlingbanen óf versla je klasgenoten tijdens een spannend potje lasergame. Tussendoor genieten de begeleiders van een kop koffie met iets lekkers en worden de kinderen voorzien van ranja, frites en snacks. Kortom: volop ontspanning én avontuur! Vanuit ons restaurant en terras heb je zicht op de spelende kinderen, zodat je ze niet snel uit het oog verliest. Zo kunnen óók de begeleiders genieten van een dagje uit!

Dierentuin

Sinds 2020 is Hof van Eckberge de nieuwste dierentuin van Nederland! Je ontdekt bijzondere diersoorten van over de hele wereld. Prairiehondjes, alpaca’s, reptielen, maar ook een kinderboerderij met miniatuurvarkentjes en andere aaibare dieren. Ons – in 2022 geopende – reptielenhuis laat je kennismaken met onderzoeker Paco Gonzalez, die sinds de jaren 90 heldhaftige reddingsacties heeft opgezet om kwetsbare dieren te beschermen. Leer alles over zijn bijzondere reptielen en insecten, die hij een veilig onderkomen heeft geboden in zijn Zuid Amerikaanse Onderzoeksstation!

Binnen én buitenspeeltuin

In ons parkrestaurant staat een grote junglespeeltuin waarin kinderen kunnen klimmen, trampolinespringen, glijden en bouwen met XL bouwblokken. Voor de jonge kinderen is er een aparte klimstructuur met wiebelkussens, grote speeldieren en kleine glijbanen. Bij mooi weer vermaken de kinderen zich uitstekend in de grote buitenspeeltuin, die onder andere beschikt over een airtrampoline, grote houten klautergrid, kabelbaan en een waterspeeltuin. Even op energie komen? Onze unieke relaxruimte met schuimbed en sterrenhemel zorgt dat je weer helemaal kunt opladen!

Handige weetjes

Wordt het Hof van Eckberge?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...