De allerliefste dieren, een super toffe speeltuin en voor begeleiders een fantastisch relax terras; dat is (al 25 jaar) Dondertman!
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Speelboerderij Dondertman”
Regel een bus

De gehele speelboerderij is overzichtelijk en veilig ingericht zodat met name kinderen uit de onderbouw of speciaal onderwijs met een grote glimlach en mooie verhalen terug de bus ingaan!

Zoveel dieren om te bewonderen

Direct na binnenkomst worden de kids welkom geheten door “Sammy” de blauw gele Ara zwaait vanaf het terras met zijn pootje heen en weer! De eerste glimlachjes zijn al in binnen en de pret kan nu écht beginnen! In het Knuffelhuis kunnen de kinderen onder begeleiding kennis maken met konijnen, cavia’s en er zijn zelfs twee schildpadden te bewonderen! In de knuffelweide lopen (jonge) geitjes, schaapjes, een koe en een kalf, deze kunnen niet wachten op een aai over de bol! Naast de traditionele boerderijdieren zijn er ook bijzondere dieren te bezichtigen; zoals wallaby’s, nandoes, alpaca’s, Schotse Hooglanders en herten. Op aanvraag houden we een mini livé presentatie over het voeren en verzorgen van dieren.

Draaimolen, skelteren, of klauterpad

De speeltuin is in 2023 uitgebreid met een prachtig natuurlijk klauterpad waar de wat grotere kinderen meer uitdaging vinden! De speeltuin biedt diverse veerbeestjes, schommels, glijbanen en een fantastische zandbak met waterspelen en een graafmachine. De skelterbaan en de air-trampoline blijven favoriet en zo krijgen de allerkleinsten vaak geen genoeg van de draaimolen. Zit het weer even tegen, in de speelkelder kunnen de kinderen zich vermaken met speelblokken en een glijbaan.

Genieten voor iedereen

Ook aan de begeleiding is gedacht! Geniet van de spelende kinderen onder genot van een kopje koffie/ cappuccino of thee want deze wordt u gratis aangeboden als u een schoolreisjes arrangement boekt! Er is voldoende zitgelegenheid in de schaduw onder de bomen en lekker in de zon.

De speelboerderij is zeer vriendelijk geprijsd; een arrangement bestaat standaard uit patat, (suikervrije) ranja in een herbruikbare Dondertman beker en een ijsje. Uiteraard op aanvraag worden er minisnacks bij gebakken! Daarnaast kan er rekening gehouden worden met een glutenvrij of een ander specifiek dieet. Er zijn voldoende zitplaatsen binnen in het Boshuus als het weer even tegenzit en de speelboerderij opent voor schoolreisjes al om 9:00 uur!

Speel, beleef en kom ook genieten bij Dondertman!

Wordt het Speelboerderij Dondertman?
Plan jullie schoolreisje!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...