Te gek, een schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren! Met meer dan 60 te gekke attracties duiken de kinderen van het ene in het andere waanzinnige avontuur en beleven ze magische momenten met de geliefde Julianatoren-karakters. Een schoolreis om nooit te vergeten.
  • meer dan 60 attracties
  • uitermate geschikt voor kinderen van 2 t/m 10 jaar
  • je raakt hier niet uitgespeeld
  • veilig & overzichtelijke park
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Kinderpretpark Julianatoren”
Plan jullie Schoolreisje

Meer dan 60 attracties

Ontdek meer dan 60 attracties, van een spannende reis door de Dino Toer met levensechte dinosaurussen tot een avontuurlijke reis over de woeste golven in de Draaiende Piraat. De durfals maken een vrije val in De Hoge Hoed en maken een duizelingwekkende rit de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’!

De kleintjes rijden als een cowboy over de Paardenbaan, gaan op een waanzinnig safari-avontuur door de Safaribaan en vliegen als een piloot in hun eigen helikopter door het park!

Jul & Julia

Natuurlijk zijn de favoriete karakters van de kinderen, Jul & Julia, aanwezig! Dans en swing mee met één van hun fantastische shows en maak daarna een te gekke groepsfoto.

Voordelig geprijsd en de begeleiders gaan GRATIS naar binnen

Voordelig en compleet: de entreeprijs voor scholen is inclusief een kopje koffie of thee per begeleider, een terugkomkaartje én GRATIS toegang voor begeleiders! Bovendien bieden we heerlijke versnaperingen om de ervaring compleet te maken. Bij Kinderpretpark Julianatoren beleef je een geweldig schoolreisje, zelfs met een klein budget!

Kinderpretpark Julianatoren is dé ideale bestemming voor een onbezorgd, veilig en geslaagd schoolreisje.

Wordt het Kinderpretpark Julianatoren?
Plan jullie schoolreisje!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...