Land voor Fluwel is het paradijs aan de Noord-Hollandse kust in Sint Maartenszee. Het compleet vernieuwde en overzichtelijke park is klaar voor jonge avonturiers. Kinderen van alle leeftijden ontdekken, spelen en verleggen hun grenzen!
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Land van Fluwel”
Plan jullie schoolreisje!

Land van Fluwel: Het avontuurlijkste schoolreis-avontuur in Noord-Holland.

Het avontuurlijkste schoolreisje in Noord-Holland beleef je met je klas op Land van Fluwel. Het prachtige avonturenparadijs is ruim opgezet en biedt tal van activiteiten. De activiteiten stimuleren niet alleen de lichamelijke en sociale vaardigheden van kinderen, maar ook hun nieuwsgierigheid en creativiteit. Veilig en geschikt is voor alle leeftijden.

Trek je stoute schoenen uit!

Voel de vrijheid van het lopen op blote voeten. Op het BloteVoetenPad struinen kinderen 1 kilometer lang over het weidse park en voel je de natuur tot in je tenen. Priek, prut en laat je verleiden tot avontuur. Daarnaast ook veel vermaak op de skelterbaan, de audio tour over de geschiedenis van de tulp verteld in een sprookje, klim en klauterplekken en de super lange tunnelglijbaan van wel 10 meter hoog!

Parkeren is gratis en er is een overdekte ruimte voor alle spullen. Onze vriendelijke medewerkers ontvangen je met een warm welkom en zorgen ervoor dat iedereen een onvergetelijke dag heeft.

Op het park zijn er volop mogelijkheden voor een gezellige picknick, lunch (pannenkoek!) of andere versnaperingen door ons verzorgd. Kom langs en ontdek waarom Land van Fluwel al jaren een favoriete bestemming is voor schoolreisjes.

Juf, dit was het gaafste schoolreisje ooit!

Wordt het Land van Fluwel?
Plan jullie schoolreisje!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...