Monkey Town! Het leukste en spannendste Indoor Speelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 t/m 10 jaar.
  • Standaard Arrangementen beschikbaar
  • Maatwerk beschikbaar
  • Weers onafhankelijk
  • Ideaal voor de onderbouw en de middenbouw
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Monkey Town”
Regel een bus

Schoolreisje indoor speelparadijs Monkey Town
Klauter als een echte aap door het speeltoestel, spring je suf op trampolines of ontdek het luchtkussen of de voetbalkooi: dat is een actief schoolreisje bij Monkey Town. En het allermooiste? Je hebt nooit last van het weer of een lange reistijd, want er is er altijd eentje in de buurt.

Monkey Mind - Indoor speelparadijs Monkey Town

Lekker de aap uithangen
Monkey Town staat voor een veilig en actief uitje én natuurlijk voor een onbezorgd schoolreisje voor de leerkrachten en begeleidende ouders. Eenmaal binnen kunnen de kinderen namelijk helemaal losgaan in bijvoorbeeld de speelstructuur of op de trampolines. Er is maar één uitgang, waardoor het voor de volwassenen erg makkelijk is om een oogje in het zeil te houden. Plof dus lekker neer met een kopje koffie of thee terwijl de kinderen al hun energie lozen. Monkey Town is zo leuk dat de kinderen dit keer daadwerkelijk ‘vergeten’ willen worden als de bus terug naar de school rijdt.

Elke Monkey Town een verrassing
Monkey Town biedt altijd een actief, hygiënisch en bovenal geslaagd uitje, ongeacht welke vestiging de Gebotours touringcar heenrijdt. Toch is iedere Monkey Town weer net anders; van klimvulkanen tot verschillende soorten trampolines of interactieve ballenspellen, elke Monkey Town is weer een ontdekkingstocht. De arrangementen kunnen per locatie wisselen en vaak is maatwerk mogelijk. Kijk dus snel op www.monkeytown.eu en kies jullie vestiging om contact mee op te nemen.

Een Monkey Town schoolreisje is een beleving voor de hele klas en een dag vol speelplezier!

Wordt het Monkey Town?
Plan jullie schoolreisje!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...