Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands Familiepretpark Nr. 1 vlak over de grens in Bottrop!
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Movie Park Germany”
Plan jullie schoolreisje

Hoera, ik ben in de film!

Organiseer 2024 een uitje met de hele klas of school naar het grootste film- en attractiepark van Duitsland! Wij nodigen jullie van harte uit om Movie Park Germany te komen bezoeken! Op een terrein van meer dan 45 hectare bieden we onze bezoekers zeven unieke themagebieden met meer dan 40 attracties en shows en zorgen voor een onvergetelijke en filmtastische dag!

Nog meer Hollywood in Germany met de nieuwe, spectaculaire Multi Dimension Coaster ‘Movie Park Studio Tour`. De nieuwe familieachtbaan, geïnspireerd op de glorieuze filmstudio’s in Californië, neemt jullie mee op een tot 60 km/u spannende Hollywood studiotour met verschillende sets en scènes.

In het themagebied ‘Adventure Bay’ kunnen kleine en grote fans van de geliefde tv-serie PAW Patrol hun vierbenige helden van dichtbij beleven. In het grootste Nickland van Europa komt de succesvolle kinderserie tot leven in de nieuwe attracties met coole redding voertuigen, veel interactieve ontwerpen en heel veel PAW Patrol-fotopoints en meet & greet mogelijkheden.

Ontdekt de triple launch achtbaan ‘Star Trek™: Operation Enterprise’ of gaat op het spoor van bovennatuurlijke levensvormen in de waterattractie 'Area 51–Top Secret'.

Willen jullie meer actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de ‘High Fall’, of draait in de ‘MP Xpress’ loopings zonder vaste grond onder jullie voeten. Springt in de indoor-achtbaan ‘Van Helsing’s Factory’ voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek ‘Crazy Cops-The Action Stunt Show’, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Wordt het Movie Park Germany
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...