Deze keer geen zin in een schoolreisje naar pretpark of museum? Wél veel zin om betekenisvol buiten te zijn en je klas onder te dompelen in natuur en avontuur? Kom dan naar Het Woeste Westen!
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Natuurspeeltuin het Woeste Westen”
Plan jullie schoolreisje

In Het Woeste Westen ontdekken kinderen weer het echte spelen! Groepen van 15 tot 300 kinderen kunnen bij ons een onvergetelijke dag beleven!

U zult zich verbazen om het vrije speeltalent van uw leerlingen. Hier gaan ze echt los!

Het Woeste Westen is een natuurspeeltuin van 3 hectare groot en geeft kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte om heerlijk vrij te spelen. Onze ervaring is dat kinderen zich hier uren lang zelf kunnen vermaken.
Ze gebruiken hun fantasie en creativiteit, gaan uitdagingen aan en gaan op avontuur. Hier kunnen ze hutten bouwen, vlotvaren, slootbeestjes vangen, dammetjes maken, scharrelen, ravotten, door riet en bosjes struinen, kliederen, klimmen en vies en nat worden. Het mag hier allemaal!

Daarnaast zijn er een aantal speeltoestellen als een trekpondje, een kabelbaan over de sloot, een nestschommel, klautertoestellen, hutten en spannende bruggetjes. Extra dingen organiseren of meebrengen hoeft echt niet. Voor het vrij spelen is een zwemdiploma vereist vanwege de vele sloten op het speelterrein, vandaar dat alleen kinderen vanaf groep 4 voor dit schoolreisje in aanmerking komen.

Er is een wc, een buitenkraan en eventueel een afspoelslang aanwezig en er is een bemand gastheerhuisje. Deze is echter te klein om met groepen te kunnen schuilen bij regen. Wel is er een afdak waar met 30 40 kinderen geschuild kan worden en evt hangen we nog een dekzeil tussen de bomen.

Overigens is onze ervaring dat kinderen helemaal geen last hebben van slecht weer. Ons motto is “slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel”. Kleren en schoenen die vies mogen worden én een extra set kleren mee laten nemen is zeer aan te raden.

Naar Natuurspeeltuin het Woeste Westen?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...