Bij Avonturenpark SchatEiland worden herinneringen voor later gemaakt.
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Avonturenpark SchatEiland Zeumeren”
Plan jullie schoolreisje

Zoekt u een schoolreisje waar u zich niet druk hoeft te maken over het weer? Waarbij de leerlingen urenlang kunnen klimmen en klauteren, springen en glijden, trampoline springen, kanonschieten en nog veel meer? Wisten jullie dat SchatEiland het grootste indoor Avonturenpark is met wel 5500 m2 aan speelruimte?. Genoeg ruimte voor gegarandeerd speelplezier voor leerlingen tot en met 12 jaar.

Het Eiland Gevoel

Bij SchatEiland is het altijd goed weer bij regen maar ook midden in de zomer. Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant u zich voortdurend op een zonovergoten eiland. Met onder andere ‘Zacks speelkasteel’, de zandtafel, het doolhof en de verschillende eilanden ‘waar je balancerend de weg kunt vinden van het een naar het andere eiland’.

Of wat dacht u van kanonschieten, het kan allemaal bij het SchatEiland. Ook buiten is het ruim opgezet met onder andere Zara’s verkeersplein en ons houten piratenschip.

Uit de Kombuis

Spelen maakt hongerig! De piraten maken graag een piratenpannenkoek, frietjes of een gezonde piratenlunch klaar voor uw leerlingen.

Aan de volwassenen is ook gedacht

Bij het Kombuis of op de vele terrassen in de directe nabijheid van de speeltoestellen en attracties kunnen volwassenen rustig genieten van een vers kopje koffie.

Wordt het Avonturenpark SchatEiland Zeumeren?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...