Grootste speeltuin van Overijssel! Spring zo hoog als je kan op de springkussens en trampolines, race met de skelters en klim en klauter in de avonturentoren.
  • Binnen én buitenspeeltuin
  • Onbeperkt water en ranja
  • Begeleiders gratis entree
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Speelboerderij De Flierefluiter”
Plan jullie schoolreisje

Alle ingrediënten voor een fantastisch schoolreisje!

Ongeacht het weertype, bij Speelboerderij de Flierefluiter is er altijd wat te beleven. Want met een kinderboerderij, een binnen- én buitenspeeltuin is plezier gegarandeerd. En wist je dat we al 5 jaar op een rij het allerleukste uitje van Overijssel zijn volgens de ANWB? Daarnaast zijn begeleiders bij ons gratis en is er onbeperkt ranja voor iedereen. Wat wil je nog meer?

Ontdek de hoogtepunten van Speelboerderij de Flierefluiter in Raalte

3.000 m2 binnenspeeltuin

In de boerderij-speelschuur van 3 verdiepingen worden jouw wildste ideeën werkelijkheid! Op de speelzolder glijden op de familieglijbaan of zelfs van de vrijeval glijbaan. Wie kan er het hoogste springen op de AR-trampolines?

Ruim 30.000 m2 buitenspeeltuin

In de buitenspeeltuin bereik je klimmend en klauterend het hoogste punt van de speeltoren en zoef je vervolgens door de ultralange glijbaan. Slinger met de kabelbaan naar de andere kant, verken het terrein op skelters, ontdek de nieuwe XXL Blokkenschuur met ruim 5000 XXL blokken en speel het leukste spel op de Adventure mini golfbaan (verwacht medio 2024). Bij mooi weer spetteren we er op los en roetsjen we van de waterstormbaan. Ook zetten we met heel warm weer extra sproeiers op het terrein.

Kinderboerderij

Ontdek de kinderboerderij met vernieuwde ponyranch voor een gratis ritje op echte pony’s én een heuse knuffelruimte met konijnen en cavia’s. Aai de liefste knuffeldieren in de weide, van het grootste konijnenras tot het kleinste koeienras ter wereld. Vergeet geen gedag te zeggen tegen de schapen, geiten en kippen!

Eten en drinken

Dorstige snaveltjes? Tappen maar! Geniet van onbeperkte (suikervrije) ranja en water. Breng je eigen lekkernijen mee of maak je schoolreisje compleet met een arrangement.

Veilig!

Wist je dat het hele terrein zo is ingericht dat kinderen vrij kunnen spelen? Zonder begeleiding kunnen zij het terrein niet verlaten. Ook het zwembad is veilig omheind. Dat is wel net zo fijn en is een dagje uit voor de begeleiders ook ontspannend!

Wordt het Speelboerderij de Flierefluiter?
Plan jullie schoolreisje!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...